Libnet.ro
UNICEF

19:00

Exceptari de la plata rovinietei: SRI, SIE, STS si Administratia Penitenciarelor

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Exceptari de la plata rovinietei: SRI, SIE, STS si Administratia Penitenciarelor

Deputatii au decis, miercuri, sa includa SRI, SIE, STS si Administratia Penitenciarelor, dar si Crucea Rosie, pe lista unitatilor exceptate de la plata rovinietei, modificand astfel o Ordonanta de Guvern. continuă pe Wall-Street Ro

Camera Deputatilor: Masinile SRI, SIE, STS si ale Administratiei Penitenciarelor vor fi scutite de la plata rovinietei

Camera Deputatilor a decis, miercuri, ca masinile Serviciului Roman de Informatii SRI), Serviciul de Informatii Externe SIE), Serviciul de Telecomunicatii Speciale STS) si ale Administratiei Nationale a Penitenciarelor vor fi scutite de la plata rovinietei, la fel si autovehiculele Crucii Rosii, fiind modificata astfel o Ordonanta a Guvernului.

Camera: SRI, SIE, STS si ale Administratiei Penitenciarelor, exceptate de la plata rovinietei

Deputatii au decis, miercuri, ca unitatile SRI, SIE, STS si ale Administratiei Penitenciarelor vor fi exceptate de la plata rovinietei, la fel si autovehiculele Crucii Rosii, fiind modificata astfel o.

SRI, SIE, STS si ale Administratiei Penitenciarelor vor fi exceptate de la plata rovinietei

SRI, SIE, STS si ale Administratiei Penitenciarelor NU vor plati taxa de drum obigatorie pentru orice persoana care vrea sa circule cu masina pe drumurile Romaniei. Deputatii au modificat o ordonanta de urgent.

SRI, STS si SIE scapa de plata rovinietei

Institutii precum SRI, SIE, STS si Administratia Penitenciarelor vor fi scutite de plata rovinietei. Prevederea apare intr-un proiect de lege adoptat miercuri de deputati.

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2159 seconds )