Libnet.ro
UNICEF

17:00

Camera Deputatilor: Masinile SRI, SIE, STS si ale Administratiei Penitenciarelor vor fi scutite de la plata rovinietei

Adevărul Adevărul,
Camera Deputatilor: Masinile SRI, SIE, STS si ale Administratiei Penitenciarelor vor fi scutite de la plata rovinietei

Camera Deputatilor a decis, miercuri, ca masinile Serviciului Roman de Informatii SRI), Serviciul de Informatii Externe SIE), Serviciul de Telecomunicatii Speciale STS) si ale Administratiei Nationale a Penitenciarelor vor fi scutite de la plata rovinietei, la fel si autovehiculele Crucii Rosii, fiind modificata astfel o Ordonanta a Guvernului. continuă pe Adevărul

Camera: SRI, SIE, STS si ale Administratiei Penitenciarelor, exceptate de la plata rovinietei

Deputatii au decis, miercuri, ca unitatile SRI, SIE, STS si ale Administratiei Penitenciarelor vor fi exceptate de la plata rovinietei, la fel si autovehiculele Crucii Rosii, fiind modificata astfel o.

SRI, SIE, STS si ale Administratiei Penitenciarelor vor fi exceptate de la plata rovinietei

SRI, SIE, STS si ale Administratiei Penitenciarelor NU vor plati taxa de drum obigatorie pentru orice persoana care vrea sa circule cu masina pe drumurile Romaniei. Deputatii au modificat o ordonanta de urgent.

Exceptari de la plata rovinietei: SRI, SIE, STS si Administratia Penitenciarelor

Deputatii au decis, miercuri, sa includa SRI, SIE, STS si Administratia Penitenciarelor, dar si Crucea Rosie, pe lista unitatilor exceptate de la plata rovinietei, modificand astfel o Ordonanta de Guvern.

Camera Deputatilor participa la bugetul Adunarii Interparlamentare a Ortodoxiei/ Remus Cernea: Trebuie oprit acest lucru

Camera Deputatilor a aprobat, miercuri, participarea Camerei la bugetul Adunarii Interparlamentare a Ortodoxiei, urmand ca aceasta cotizatie anuala sa fie inclusa in bugetul forului legislativ, Remus Cernea protestand: Prea multi bani publici se duc catre ortodoxie. Trebuie oprit acest lucru.

Parteneriatul civil intre persoanele de acelasi sex, respins de Camera Deputatilor

Proiectul de lege initiat de Remus Cernea care prevedea posibilitatea incheierii parteneriatului civil intre persoane de acelasi sex a fost respins miercuri de Camera Deputatilor, dupa ce acesta i-a indemnat pe parlamentari sa nu arunce la.

Parteneriatul civil intre persoanele de acelasi sex, respins de Camera Deputatilor

Camera Deputatilor a respins, astazi, proiectul de lege initiat de Remus Cernea care prevedea posibilitatea incheierii parteneriatului civil intre persoanele de acelasi sex, Cernea indemnandu-i pe parlamentari sa recunoasca drepturile cetatenilor si sa nu le arunce la cos, potrivit surselor din presa.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2208 seconds )