Libnet.ro
UNICEF

12:00

EXCLUSIV Arestarea vicepresedintelui CJ Caras-Severin e doar inceputul. Doua firme care l-au uns pe baronul din Banat, in vizorul DNA

Adevărul Adevărul,
EXCLUSIV Arestarea vicepresedintelui CJ Caras-Severin e doar inceputul. Doua firme care l-au uns pe baronul din Banat, in vizorul DNA

Ancheta procurorilor anticoruptie din cazul vicepresedintelui CJ Caras-Severin Ionesie Ghiorghioni este pe cale sa se extinda in mediul de afaceri. Potrivit unui document intrat in posesia Adevarul, in vizorul procurorilor DNA sunt doua firme care l-au cumparat pe Ionesie Ghiorghioni. continuă pe Adevărul

Radu Banciu, despre vicepresedintele CJ Caras Severin: E clar ca nu avem niciun viitor. Cu toata aceasta prigoana, cu tot ANAF-ul asta, oamenii nu se pot abtine sa nu fure (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in edisia de marti a emisiunii Lumea lui Banciu, de pe B1 TV, despre cazul vicepresedintelui Consiliului Judetean Caras Severin, Ionesie Ghiorghioni, acuzat ca a primit o suma de.

Perchezitii la CJ Caras Severin si acasa presedintele institutiei, Sorin Frunzaverde

Procurorii fac, joi dimineata, perchezitii la sediul Consiliului Judetean Caras-Severin, in biroul presedintelui institutiei, Sorin Frunzaverde, si la locuinta acestuia, transmite Digi24. Vicepresedintele Consiliului Judetean Caras Severin, Ionesie Ghiorghioni, a fost arestat preventiv miercuri seara, fiind acuzat de trafic de influenta.

UPDATE Perchezitii la CJ Caras Severin si acasa presedintele institutiei, Sorin Frunzaverde. Seful CJ: Perchezitiile vizeaza turul doi al alegerilor prezidentiale

Procurorii fac, joi dimineata, perchezitii la sediul Consiliului Judetean Caras-Severin, in biroul presedintelui institutiei, Sorin Frunzaverde, si la locuinta acestuia, transmite Digi24. Vicepresedintele Consiliului Judetean Caras Severin, Ionesie Ghiorghioni, a fost arestat preventiv miercuri seara, fiind acuzat de trafic de influenta. UPDATE 1: Perchezitiile au loc in legatura cu turul al doilea al alegerilor prezidentiale, a declarat Frunzaverde pentru Mediafax.

Vicepresedintele CJ Caras Severin a fost arestat pentru trafic de influenta

Vicepresedintele Consiliului Judetean Caras-Severin Ionesie Ghiorghioni PNL), retinut dupa ce a fost prins in flagrant in timp ce lua mita 20. 000 de lei pentru atribuirea unui contract, a fost arestat, .

Ionesie Ghiorghioni, vicepresedinte al CJ Caras Severin, a fost retinut dupa ce a fost prins luand mita: Liberalul va fi prezentat judecatorilor cu propunerea de arestare preventiva

Vicepresedintele Consiliului Judetean Caras-Severin, liberalul Ionesie Ghiorghioni a fost retinut pentru 24 de ore, informeaza B1 TV. Omul de incredere al lui Sorin Frunzaverde a fost prins in flagrant de DNA.

Vicepresedintele CJ Caras-Severin, Ionesie Ghiorghioni, prins de DNA in timp ce lua mita 20.000 de lei

Liberalul Ionesie Ghiorghioni, vicepresedinte CJ Caras Severin, a fost prins in flagrant de DNA in timp ce lua mita in biroul sau. Procurorii l-au suprins in timp ce lua mita 20 000 de lei, conform.

Seful CJ Caras-Severin, Sorin Frunzaverde, sub control judiciar, pentru coruptie

Sorin Frunzaverde, presedintele CJ Caras-Severin, a ajuns in jurul orei 11 la sediul DNA din Bucuresti pentru a fi audiat in legatura cu perchezitiile procurorilor DNA de joi de la sediul Consiliului Judetean pe care il conduce.

Seful Consiliului Judetean Caras-Severin, sub control judiciar. DNA: Frunzaverde si-a folosit influenta in scopul obtinerii mai multor voturi la prezidentialele din 2014

Presedintele Consiliului Judetean CJ) Caras-Severin, SorinFrunzaverde, va fi plasat sub control judiciar, in dosarul in care este cercetat pentru fapte de coruptie comise in 2014. El a plecat, vineri,.

Presedintele CJ Caras-Severin, Sorin Frunzaverde, sub control judiciar

UPDATE - Sorin Frunzaverde a fost plasat sub control judiciar pentru 30 de zile. Presedintele Consiliului Judetean Caras-Severin este suspectat ca ar fi pus presiune, impreuna cu vicepresedintele CJ, pe 20 de.

Presedintele CJ Caras-Severin, Sorin Frunzaverde, la DNA

Presedintele CJ Caras-Severin, Sorin Frunzaverde, a ajuns, in aceasta dimineata la sediul central al DNA, insotit de avocatul sau, ne-au spus surse judiciare.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2188 seconds )