Libnet.ro
UNICEF

20:30

EXCLUSIV Augustin Zegrean, despre data alegerilor parlamentare: Daca presedintele retrimite Legea in Parlament, 6 decembrie este la usa, deci nu mai este timp pentru o alta data. Daca o promulga, Parlamentul face lege pentru ziua alegerilor

B1 B1,
EXCLUSIV Augustin Zegrean, despre data alegerilor parlamentare: Daca presedintele retrimite Legea in Parlament, 6 decembrie este la usa, deci nu mai este timp pentru o alta data. Daca o promulga, Parlamentul face lege pentru ziua alegerilor

Fostul presedinte CCR Augustin Zegrean a precizat pentru B1. RO ca este plauzibil in continuare scenariul organizarii alegerilor parlamentare pe data de 6 decembrie, dupa motivarea deciziei prin care s-a dat unda ve. continuă pe B1

EXCLUSIV Augustin Zegrean, despre data alegerilor parlamentare, dupa decizia CCR: Daca presedintele retrimite Legea in Parlament, 6 decembrie este la usa, deci nu mai este timp pentru o alta data. Daca o promulga, Parlamentul stabileste prin lege ziua

EXCLUSIV Fostul presedinte CCR Augustin Zegrean a precizat pentru B1. RO ca este plauzibil in continuare scenariul organizarii alegerilor parlamentare pe data de 6 decembrie, dupa motivarea deciziei CCR prin care.

Catalin Nechifor (Pro Romania), despre amanarea alegerilor parlamentare: Nu cred ca e o tragedie pentru nimeni daca asteptam pana in martie sau chiar si mai tarziu (VIDEO)

Deputatul Pro Romania, Catalin Nechifor, a declarat duminica, intr-o interventie in cadrul emisiunii Talk B1, ca partidul rezultat din fuziunea Pro Romania cu ALDE se vrea a fi o alternativa pentru.

Klaus Iohannis, despre organizarea alegerilor parlamentare: Esenta democratiei sta in alegeri, in alegeri libere (VIDEO)

Presedintele Romaniei Klaus Iohannis a declarat, marti, intr-o conferinta de presa, ca esenta democratiei sta in alegeri, in alegeri libere, iar oamenii trebuie sa aleaga in ce fel de societate vrem.

Augustin Zegrean sustine ca amanarea alegerilor e in mana presedintelui

Fostul presedinte al Curtii Constitutionale Augustin Zegrean sustine ca presedintele Klaus Iohannis .

AUGUSTIN ZEGREAN, FOSTUL PRESEDINTE AL CURTII CONSTITUTIONALE: Desfasurarea alegerilor parlamentare pe data de 6 decembrie - la mana presedintelui Iohannis

Fostul presedinte al Curtii Constitutionale Augustin Zegrean a declarat, miercuri seara ca alegerile parlamentare se vor desfasura pe 6 decembrie doar daca presedintele Klaus Iohannis trimite la reexaminare legea adoptata de Parlament, ca urmare a incetarii mandatului senatorilor si deputatilor alesi in anul 2016, si daca Parlamentul nu adopta un nou act normativ pana la data scrutinului.

Augustin Zegrean: Desfasurarea alegerilor parlamentare pe data de 6 decembrie - la mana presedintelui Iohannis

Fostul presedinte al Curtii Constitutionale Augustin Zegrean a declarat, miercuri seara, pentru Agerpres, ca alegerile parlamentare se vor desfasura pe 6 decembrie doar daca presedintele Klaus Iohannis trimite la reexaminare legea adoptata de Parlament, ca urmare a incetarii mandatului senatorilor si deputatilor alesi in anul 2016, si daca Parlamentul nu adopta un nou act normativ pana la data scrutinului.

Augustin Zegrean: Mutarea alegerilor parlamentare n-ar fi o amanare, pentru ca 6 decembrie este in interiorul mandatului Totul depinde de Presedinte in principal si de Parlament in secundar (VIDEO)

Augustin Zegrean, fost presedinte al CCR, a comentat motivarea deciziei prin care Curtea Constitutionala a respins sesizarea presedintelui Klaus Iohannis cu privire la proiectul de lege care prevede ca Parlamentul.

Klaus Iohannis: Niciun expert nu mi-a spus ca in martie va fi mai bine decat in decembrie pentru organizarea alegerilor parlamentare

Presedintele Klaus Iohannis a pledat din nou marti pentru organizarea alegerilor parlamentare in 6 decembrie si a argumentat ca niciunul dintre expertii cu care s-a consultat nu i-a spus ca Romania va avea o situatie mai buna din punct de vedere al epidemiei de coronavirus in luna martie fata de finalul acestui an.

Motivare CCR: Parlamentul are deplina competenta de a stabili data alegerilor, printr-o lege ordinara sau organica

Parlamentul are deplina competenta de a stabili data alegerilor printr-o lege ordinara sau organica, dupa caz, in functie de decizia politica de a organiza alegeri in interiorul mandatului Camerelor sau in termenul de 3 luni consecutiv expirarii acestuia, se arata in motivarea deciziei prin care Curtea Constitutionala a respins contestatia presedintelui Klaus Iohannis pe aceasta tema.

Ionel Danca: Calendarul aferent organizarii alegerilor parlamentare in 6 decembrie e in vigoare. Vom analiza motivarea deciziei CCR si vom decide ce e de facut

Ionel Danca, seful Cancelariei prim-ministrului, a explicat ca Hotararea de Guvern privind stabilirea zilei de 6 decembrie ca data de desfasurare a alegerilor generale este invigoare. Oficialul a facut ac.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2118 seconds )