Libnet.ro
UNICEF

08:00

EXCLUSIV Electrocapusele au devorat 132 de milioane de lei din bugetul Transelectrica, arata Curtea de Conturi

Adevărul Adevărul,
EXCLUSIV Electrocapusele au devorat 132 de milioane de lei din bugetul Transelectrica, arata Curtea de Conturi

Curtea de Conturi va sesiza Parchetul dupa ce a descoperit prejudicierea cu suma de 132,2 milioane de lei a patrimoniului Transelectrica, in vreme ce pentru abateri constatate in anul 2011 nu au fost recuperate prejudicii de 5,3 milioane de lei, se arata intr-un raport al institutiei, obtinut de Adevarul. continuă pe Adevărul

Sase gari CFR au fost reconditionate cu fonduri europene de 119,3 milioane lei

Compania Nationala de Cai Ferate CFR) SA a receptionat in primul semestru al acestui an sase gari, modernizate cu fonduri europene, a caror valoare contractuala se ridica la 119,3 lei milioane lei, in Slatina, Resita Sud, Zalau, Bistrita Nord, Giurgiu Oras si Botosani, potrivit unui comunicat remis redactiei.

Lichiditate de aproximativ 17 milioane lei pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de aproximativ 17 milioane lei 3,9 milioane euro).

Lichiditate de aproximativ 12 milioane lei pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de aproximativ 12 milioane lei 2,9 milioane euro).

Asociatii Chipita Romania primesc dividende de 45 de milioane lei

Chipita Romania va distribui suma de 45 de milioane lei sub forma de dividende catre asociatii societatii, proportional cu contributia acestora la capitalul social, in urma unei hotarari aprobate la sfarsitul lunii iunie, conform Monitorului Oficial al Romaniei.

Politia de Frontiera - capturi de 39 milioane lei, in 2014, pe contrabanda cu tigari

Peste 4,5 milioane de pachete de tigari, cu o valoare de circa 39 milioane lei, si aproximativ 870 kg tutun au fost confiscate in acest an de Politia de Frontiera.

Petrom a vandut gaze de 15,3 milioane lei prin Bursa Romana de Marfuri. Pretul este mai mic decat cel platit reglementat de consumatorii non-casnici

Petrom a vandut joi gaze naturale in valoare de 15,3 milioane de lei 3,5 milioane de euro) prin Bursa Romana de Marfuri BRM).

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2204 seconds )