Libnet.ro
UNICEF

15:30

EXCLUSIV FOTO VIDEO Explozie la un bloc de locuinte din Resita. Doua persoane ranite si zeci de apartamente afectate

Adevărul Adevărul,
EXCLUSIV FOTO VIDEO Explozie la un bloc de locuinte din Resita. Doua persoane ranite si zeci de apartamente afectate

O explozie puternica a avut loc in aceasta dimineata la ultima scara a blocului 26 de pe Bulevardul Republicii din Resita. continuă pe Adevărul

EXCLUSIV FOTO VIDEO Explozie la un bloc de locuinte de pe Bd Republicii din Resita

O explozie puternica a avut loc in aceasta dimineata la ultima scara a blocului 26 de pe Bulevardul Republicii din Resita.

FOTO VIDEO Explozie la un bloc din Resita. O femeie a murit si zeci de apartamente au fost afectate

O explozie puternica a avut loc in aceasta dimineata la ultima scara a blocului 26 de pe Bulevardul Republicii din Resita.

Explozie puternica intr-un bloc din Resita

O explozie puternica a avut loc, in aceasta dimineata, intr-un bloc din Resita, trei din cele 10 etaje ale imobilului fiind afectate.

EXPLOZIE puternica intr-un bloc de 10 etaje din Resita. O persoana a murit, mai multi oameni au fost raniti

O explozie puternica s-a produs, marti dimineata, intr-un bloc cu zece etaje din Resita. O femeie a fost gasita moarta, sub daramaturi. Alte persoane au fost ranite, iar in urma deflagratiei locatarii au.

EXPLOZIE puternica intr-un bloc de 10 etaje din Resita, in aceasta dimineata

O explzie puternica a avut loc in aceasta dimineata intr-un bloc din Resita, trei din cele 10 etaje ale imobilului au fost afectate. Zidurile unor apartamente au fost spulberate de suflul deflagratiei. Locatarii au.

FOTO VIDEO Romanii ii ridica muzeu lui Arnold Schwarzenegger la Anina

Arnold Schwarzenegger, celebrul actor din seria Terminator, asteapta sa fie invitat in Banat la inaugurarea muzeului care ii poarta numele.

FOTO+VIDEO. Bucurestiul, sub cod portocaliu de ploi.

Capitala se afla sub cod portocaliu de ploi pana miercuri. Pana la aceasta ora, mai multe strazi au fost inundate, peste 20 de masini au ramas blocate, iar o femeie a fost dusa la spital, dupa ce a fost lovita de un copac, in zona Pietei Presei. Citeste si Strazi inundate, copaci doborati de vant si masini avariate in Capitala In ultimele 24 de ore, oamenii au raportat 20 de caderi de arbori, patru locuinte inundate si opt masini avariate. // Pe Soseaua Bucuresti - .

FOTO VIDEO Manastirea Prislop in sarbatoare: au rabdat ploaia pentru a se ruga la mormantul lui Arsenie Boca

In ciuda ploii si a vremii posomorate, mii de pelerini au venit in aceasta dimineata la Prislop, pentru sarbatori 103 ani de la nasterea duhovnicului Arsenie Boca. Locul de veci al fostului staret al manastirii a devenit un loc de pelerinaj pentru crestinii din intreaga tara.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2248 seconds )