Libnet.ro
UNICEF

17:30

EXCLUSIV Raportul care poate opri exploatarea de la Rosia Montana

Adevărul Adevărul,
EXCLUSIV Raportul care poate opri exploatarea de la Rosia Montana

Adevarul a intrat in posesia documentului prin care arheologi britanici de la Universitatile Oxford si Leicester confirma autenticitatea raportului intocmit in 2010, la cererea Ministerului Culturii. Documentul arata ca zona Rosia Montana are potential de a deveni sit UNESCO si ca ar trebui conservata. Specialistii sustin ca acest raport poate opri exploatarea de la Rosia Montana. continuă pe Adevărul

EXCLUSIV Raportul care poate opri exploatarea RMGC. Cercetatorii britanici au confirmat: Rosia Montana merita sa fie sit UNESCO si trebuie conservata

Adevarul a intrat in posesia documentului prin care arheologi britanici de la Universitatile Oxford si Leicester confirma autenticitatea raportului intocmit in 2010, la cererea Ministerului Culturii. Documentul arata ca zona Rosia Montana are potential de a deveni sit UNESCO si ca ar trebui conservata. Specialistii sustin ca acest raport poate opri exploatarea de la Rosia Montana.

ROSIA MONTANA. intalnire Antonescu-Ponta dupa neintelegerile din Parlament.

UPDATE Victor Ponta si Crin Antonescu se intalnesc, la aceasta ora, la sediul USL pentru a stabili modul in care va vota comisia parlamentara pentru Rosia Montana. PSD si PNL au avut mai multe runde de negocieri intre parlamentarii din comisie, urmate, insa de neintelegeri. In cele din umra, comisia a decis sa finalizeze dezbaterea in seara aceasta, dar sa dea votul final luni. Crin Antonescu si Victor Ponta vor discuta,d e asemenea, bugetul pe anul 2014. UPDATE Presedintele comisiei, Darius .

VIDEO Legea Rosia Montana, marul discordiei in USL

Comisia parlamentara infiintata special pentru a dezbate proiectul de lege privind exploatarea de la Rosia Montana lucreaza cu frana de mana trasa. in urma disensiunilor dintre liberali si social-democrati, Comisia speciala a decis joi sa amane votarea raportului final pentru luni dupa-amiaza, cand spera sa ajunga la o intelegere.

UPDATE Ponta si Antonescu, intalnire de urgenta pe tema Rosia Montana. Comisia a amanat din nou votul pe proiectul de lege

Disputele intre liberali si social-democrati pe tema proiectului legislativ privind exploatarea miniera d ela Rosia Montana au continuat, joi, pe holurile Parlamentului, la scurt timp de la inceperea sedintei.

Incidente in timpul protestelor fata de proiectul Rosia Montana. Un tanar a fost luat de jandarmi dupa ce a aprins torte si fumigene

Peste o mie de persoane au protestat fata de proiectul minier de la Rosia Montana, dar si fata de exploatarea gazelor de sist. Pentru a zecea saptamana consecutiv, oamenii au manifestat timp de 10.

Surse: Comisia Rosia Montana va respinge proiectul.

Comisia speciala Rosia Montana va respinge proiectul minier in forma trmisa de Guvern, transmite Agerpres, citand surse oficiale. Citeste si: Rosia Montana invrajbeste USL Raportul Comisiei va fi unul de respingere, deja fiind aproape finalizat. Au mai ramas doua amendamente. Urmeaza luni sa dam votul final care, cel mai probabil, va fi de respingere a proiectului in forma venita de la Guvern, au aratat sursele citate. Potrivit lui Darius Valcov, senator PSD si presedinte al Comisiei, in .

Societatea Minvest Rosia Montana, transferata la Economie.

Societatea Minvest Rosia Montana, infiintata de Guvern ca sa se ocupe de proiectul Rosia Montana, va fi transferata de la ministrul delegat pentru Investitii, Dan Sova, la Ministerul Economiei, transmite Mediafax. La finele lunii aprilie, Guvernul a decis, prin hotarare, infiintarea unei noi companii care sa se ocupe exclusiv de proiectul Rosia Montana si care sa functioneze doar in subordinea ministrului delegat pentru Proiecte de infrastructura de interes national si investitii straine, Dan .

UPDATE. Lucrarile Comisiei Rosia Montana, suspendate.

UPDATE: Lucrarile Comisiei Rosia Montana au fost suspendate, din lipsa de cvorum, transmite Digi 24. --- Presedintele Comisiei Rosia Montana, Darius Valcov, a anuntat ca membrii sai vor sa incheie miercuri seara lucrarile. Totusi, surse citate de Agerpres sustin ca lucrarile se vor prelungi si in zilele urmatoare. Am trecut de prima parte, suntem la a doua parte a raportului raportul va avea trei parti - n. r. Am trecut de problemele socio-economice, acum am ajuns la cele de patrimoniu .

Guvernul vrea sa transfere Minvest Rosia Montana din nou la ministerul Economiei, condus de PNL. Dan Sova si-a incheiat misiunea

Societatea Minvest Rosia Montana, infiintata de Guvern pentru a se ocupa exclusiv de proiectul Rosia Montana, ar putea fi transferata de la ministrul delegat pentru Investitii, Dan Sova PSD), la Ministerul Economiei PNL), considerandu-se ca Sova si-a incheiat misiunea prin redactarea unei legi pe aceasta tema, scrie Mediafax, care citeaza un proiect de act normativ.

Guvernul va transfera Minvest Rosia Montana din nou la Economie. Dan Sova si-a incheiat misiunea

Societatea Minvest Rosia Montana, infiintata de Guvern pentru a se ocupa exclusiv de proiectul Rosia Montana, va fi transferata de la ministrul delegat pentru Investitii, Dan Sova, la Ministerul Economiei, considerandu-se ca Sova si-a incheiat misiunea prin redactarea unei legi pe aceasta tema.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2143 seconds )