Libnet.ro
UNICEF

01:05

EXCLUSIVCaz ingrijorator la Liceul Telecom din Constanta. Un elev de clasa a XII-a a impuscat doi colegi mai mici

Adevărul Adevărul,
EXCLUSIVCaz ingrijorator la Liceul Telecom din Constanta. Un elev de clasa a XII-a a impuscat doi colegi mai mici

Scene teribile la Liceul Telecom din Constanta. Un incident care ar fi putut avea urmari deosebit de grave a avut loc intr-o sala de clasa dupa ce un elev a reusit sa intre in unitate cu un pistol cu bile. continuă pe Adevărul

EXCLUSIVCaz ingrijorator la Liceul Telecom din Constanta. Un elev de clasa a 12-a a impuscat doi colegi mai mici

Scene teribile la Liceul Telecom din Constanta. Un incident care ar fi putut avea urmari deosebit de grave a avut loc intr-o sala de clasa dupa ce un elev a reusit sa intre in unitate cu un pistol cu bile.

Delfinariul din Constanta ar putea fi inchis din cauza lui Remus Cernea

Delfinariul din Constanta ar putea fi inchis in cazul in care un proiect de lege depus la Parlament va fi adoptat. Propunerea apatine deputatului Remus Cernea si interzice mentinerea delfinilor in captivitate. Parlamentarul este de acord ca spectacolele de la Constanta sa continue cu cei doi delfini care se afla acum acolo, dar sa nu mai fie adusi altii. Delfinii sufera si sunt deprimati, isi motiveaza Remus Cernea solicitarea. Ni-Ni si Chen-Chen nu par deloc deprimati, informeaza digi24. ro .

Tiberius Danut Epure, fost rector al Universitatii Ovidius din Constanta, condamnat la patru ani si trei luni de inchisoare cu executare pentru luare de mita

Tiberius Danut Epure, fost rector al Universitatii Ovidius din Constanta, fost a fost condamnat vineri la patru ani si trei luni de inchisoare cu executare, pentru luare de mita si folosire, in orice mod,.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2213 seconds )