Libnet.ro
UNICEF

17:30

Executivii din Romania castiga intr-o ora cat muncitorii intr-o luna

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Executivii din Romania castiga intr-o ora cat muncitorii intr-o luna

Directorii executivi din companiile cu activitate pe piata romanesca castiga in medie 305 euro pe ora, peste dublul celor din Bulgaria 132 euro), depasindu-i chiar pe cei dinPolonia, Rusia sau Ungaria. Un muncitor cu venituri mici castiga acesti. continuă pe Wall-Street Ro

A plouat intr-o ora cat intr-o LUNA. Un alt barbat a fost luat de viitura, in timp ce se afla la camp. Omul a fost gasit mort

Viiturile au facut o noua victima in Moldova. Un barbat de 67 de ani a fost suprins de ploaia puternica pe camp. in scurt timp, o viitura l-a luat pe sus si l-a tarat cateva sute de metri. Meteorologii.

Mircea Badea: Traian Basescu este singurul cetatean din Romania care beneficiaza de imunitate adevarata

In cadrul editiei de marti a emisunii in gura presei, Mircea Badea a afirmat ca presedintele Traian Basescu este singurul cetatean din Romania care beneficiaza de imunitate adevarata. S-a batut.

Statistici ingrijoratoare despre tinerele din Romania. 10.000 de ADOLESCENTE au ales sa faca avort anul trecut. Multe aveau SUB 15 ani

Tot mai putine tinere din Romania aleg sa pastreze o sarcina, iar unul dintre motivele invocate ar fi varsta. Numarul fetelor sub 19 ani care raman insarcinate este in crestere. Nepregatite pentru o astfel.

Kingfisher: Ar putea aparea oportunitatea achizitiei de magazine bauMax din Romania

Retailerul britanic de bricolaj Kingfisher, care a preluat recent reteaua Bricostore din Romania, cauta in continuare achizitii la nivel international si ar putea avea optiunea de cumpara magazine din Romania si Turcia ale lantului austriac bauMax, a declarat seful companiei, Ian Cheshire.

Kingfisher: Ar putea aparea si oportunitatea achizitiei de magazine bauMax din Romania

Retailerul britanic de bricolaj Kingfisher, care a preluat recent reteaua Bricostore din Romania, cauta in continuare achizitii la nivel international si ar putea avea optiunea de cumpara magazine din Romania si Turcia ale lantului austriac bauMax, a.

McCann Erickson Romania castiga al doilea Grand Effie in 2013.

Agentia McCann Erickson Romania este marea castigatoare a Premiilor Effie 2013, cu un total de 6 premii castigate pentru brandurile Sprite, Vodafone, Rom Autentic si Maggi. Gala Premiilor Effie Romania 2013, care a avut loc aseara, i-a adus agentiei marele premiu - Grand Effie - pentru Campania Parental Control, dezvoltata pentru brandul Sprite, campanie care a castigat si Gold Effie la categoria Non-Alcoholic Beverages. Campaniile ROM gives you the kick to finish what you started, .

Tichetele Rabla s-au epuizat intr-o ora. Unele centre de colectare au furat startul programului

Chiar daca programul Rabla 2013 a inceput oficial luni, mai multi colectori au distribuit tichetele inca de vineri sau sambata. Voucherele s-au epuizat in mai putin de o ora, ceea ce a declansat un val urias de nemultumiri in randul colectorilor si al celor care doreau sa scape de rable pentru a-si cumpara un autoturism nou.

Competitia - Cel mai 4x4 din Romania - a XIII-a editie

Competitia isi propune sa desemneze automobilele cu cele mai bune rezultate atat in rulaj on-road cat si off-road. Interesant de mentionat ca toate automobilele participante au echipare de fabrica fiind absolut identice cu acelea pe care le gasiti in showroom-uri.

Premiera: Transportul in comun, GRATUIT intr-un oras din ROMANIA.

Consilierii locali din Lugoj, judetul Timis, au votat, in sedinta de joi, introducerea transportului public in comun gratuit in municipiu, incepand din 1 iulie, decizia fiind o premiera in Romania, a afirmat primarul Francisc Boldea, citat de Mediafax. Primarul municipiului Lugoj, Francisc Boldea, a anuntat ca in sedinta de joi a Consiliului Local a fost votat, in unanimitate, un proiect de hotarare privind subventionarea cu suta la suta a transportului in comun de catre municipalitate, astfel .

Ce vrea Franta de la primarii din Romania.

Substratul acordului de cooperare semnat intre cele doua tari, ieri, la Constanta, este modul in care Romania isi poate tine departe de Franta romii. Ambasada Frantei in Romania, Ministerul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice, Consiliul Judetean Constanta si Municipiul Constanta organizeaza in aceste zile, in Constanta, cea de-a patra editie a Forumului Cooperarii descentralizate Romania Franta. Au trecut sase ani de la precedenta editie, iar ieri s-a semnat un protocol de .

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2168 seconds )