Libnet.ro
UNICEF

13:00

EximBank accelereaza creditarea: +40% in primele noua luni.

România Liberă România Liberă,
EximBank accelereaza creditarea: +40% in primele noua luni.

EximBank continua sa-si consolideze pozitia pe piata creditarii pentru segmentul corporate, volumul total al finantarilor acordate in primele noua luni ale acestui depasind cu 40% nivelul inregistrat la finele anului trecut. Ne-am stabilit ca obiectiv principal dinamizarea activitatii in directia finantarii companiiilor romanesti si, iata, rezultatele o arata, suntem pe drumul cel bun: volumul creditelor acordate a urcat in primele noua luni cu 40% fata de decembrie 2012, depasind 1,5 . continuă pe România Liberă

Afacerile din comertul cu amanuntul au scazut cu 0,5% in primele noua luni

Volumul cifrei de afaceri din comertul cu amanuntul cu exceptia comertului cu autovehicule si motociclete) a scazut, in primele noua luni, fata de aceeasi perioada a anului trecut, atat ca serie bruta, cat si ca serie ajustata in functie de numarul de zile lucratoare si de sezonalitate, cu 0,5%, respectiv cu 0,3%, informeaza Institutul National de Statistica.

CBRE: Tranzactiile imobiliare, in scadere cu peste 50% in primele noua luni

Romania si Ucraina sunt singurele tari din Europa Centrala si de Est care au consemnat o scadere a valorii tranzactiilor imobiliare in primele noua luni ale anului, in conditiile in care Rusia si Polonia au fost principalele destinatii din regiune.

Principala frana a cresterii economice din acest an: consumul populatiei a scazut cu 0,5% in primele noua luni

Afacerile din comertul cu amanuntul, care reflecta consumul populatiei, au scazut in primele noua luni cu 0,5% ca serie bruta, influentate de scaderea vanzarilor de carburanti, produse alimentare, bauturi si tutun, iar ca serie ajustata reducerea a fost de 0,3%. Scaderea consumului populatiei este cea mai importanta frana in cresterea de ansamblu a economiei.

Volumul creditelor acordate companiilor de EximBank a urcat cu 40%

Volumul total al creditelor acordate companiilor de catre EximBank, a urcat, in primele noua luni, cu 40% fata de finalul anului trecut, depasind 1,5 miliarde de lei, se arata intr-un comunicat de presa.

inmatricularile noi de vehicule rutiere pentru transportul pasagerilor au crescut cu 24,1%

Inmatricularile noi de vehicule rutiere pentru transportul pasagerilor au crescut, in primele noua luni, cu 21,4% fata de perioada similara a anului precedent, iar inmatricularile noi de vehicule pentru transportul marfurilor cu 0,8%, potrivit datelor furnizate de Institutul National de Statistica.

Profitabilitatea Bancii Transilvania a coborat cu 9,5%

Banca Transilvania TLV) a raportat pentru primele noua luni un profit net de 240,23 milioane lei 54,4 milioane euro), cu 9,5% mai redus decat nivelul din aceeasi perioada a anului trecut, iar activele totale au crescut cu 2,4% fata de finalul anului trecut, la 30,28 miliarde lei, anunta institutia de credit.

Skoda a comercializat automobile de 7.4 milioane de euro in primele noua luni ale anului 2013

In ciuda investitiilor masive efectuate pentru alinierea tuturor modelelor la filosofia de design a marcii, Skoda a publicat de curand rezultate uimitoare in dreptul indicatorilor venit, respectiv profit operational.

Dacia continua sa creasca in Franta, +7% in primele 10 luni

Inmatricularile de autoturisme noi Dacia in Franta au crescut cu 7,6% in primele zece luni, la 72. 550 unitati, in timp ce piata franceza s-a mentinut pe scadere, cu 7,4%, chiar daca se afla pe un trend de revenire, cu evolutie pozitiva in octombrie.

Dacia continua sa creasca in Franta: +7% in primele 10 luni

Inmatricularile de autoturisme noi Dacia in Franta au crescut cu 7,6% in primele zece luni, la 72. 550 unitati, in timp ce piata franceza s-a mentinut pe scadere, cu 7,4%, chiar daca se afla pe un trend de revenire, cu evolutie pozitiva in octombrie.

Leul ramane cea mai performanta moneda din Uniunea Europeana dupa primele 10 luni ale acestui an

Leul a ramas dupa primele 10 luni ale acestui an cea mai performanta moneda din Uniunea Europeana, fiind singura care inregistreaza o crestere in fata euro comparativ cu cotatia din ianuarie, conform unei analize a Casei de brokeraj Noble Securities.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2259 seconds )