Libnet.ro
UNICEF

17:30

EximBank a avut un profit net de peste 10 milioane de euro in 2014

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
EximBank a avut un profit net de peste 10 milioane de euro in 2014

EximBank a incheiat anul 2014 cu un profit net de 46,6 milioane de lei circa 10,5 milioane de euro), valoare care ridica profitul net cumulat al bancii in perioada 2013-2014 la un nivel de 92 de milioane de lei, potrivit unui comunicat remis redactiei. continuă pe Ziarul Bursa

Perchezitii in Bucuresti si Ilfov intr-un dosar de evaziune cu prejudiciu de peste 3 milioane euro

Politistii si procurorii Parchetului General au facut, marti, 18 perchezitii, la mai multe standuri din complexul Dragonul Rosu si la membrii unei grupari, condusa de un cetatean chinez, care, prin 64 de firme fantoma, a produs evaziune fiscala de peste trei milioane de euro, potrivit unor surse din Politie, citate de Mediafax.

Cel mai mic oras din Calarasi. Lehliu-Gara, localitatea cu 6.000 de gospodari si un spital de 10 milioane de euro

Asezare de oameni gospodari care s-a dezvoltat la intersectia drumului care leaga Bucurestiul de Calarasi, Lehliu-Gara este un oras mic din Baragan, avand putin peste 6. 000 de locuitori. Se spune ca a luat nastere odata cu construirea caii ferate Bucuresti-Fetesti.

Profit de 5,9 milioane de euro pentru FC Steaua in 2014. Cu cat a scazut fata de 2013

Steau a realizat un profit de 5,9 milioane de euro in 2014, cu 50% mai mic fata de 2013. Asta si pentru ca in 2013 Steaua a evoluat in grupele Ligii Campionilor. Conform declaratiei fiscale depuse la Ministerul.

Hotelul Transilvania din Alba Iulia revine in circuitul turistic dupa o investitie de 3 milioane euro si tehnologie de ultima ora

Hotel Transilvania din Alba Iulia a reintrat in circuit dupa doi ani de modernizari cu costuri de 3 milioane de euro. Inaugurarea oficiala a avut loc sambata, 3 aprilie 2015, in prezenta proprietarilor hotelului, fratii David si Marcel Florea, care au cumparat cladirea cu 2,2 milioane de euro.

Lichiditate de aproximativ 10 milioane lei pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de aproximativ 10 milioane lei 2,35 milioane euro).

Gedeon Richter Romania vrea sa-si majoreze capitalul social cu 10 milioane lei

Producatorul farmaceutic Gedeon Richter Romania vrea sa-si majoreze capitalul social cu 10 milioane lei circa 2,3 milioane euro), prin aport in numerar prin emisiunea de noi actiuni, potrivit unui anunt al companiei.

BCR Banca pentru Locuinte a acordat credite de peste 152 milioane lei

BCR Banca pentru Locuinte BCR BpL), participant pe piata de economisire-creditare pentru domeniul locativ, a acordat in anul 2014 credite de peste 152 milioane lei, cu 33% mai mult decat in anul anterior.

Profit de 5,9 milioane de euro pentru FC Steaua in 2014

Societatea care administreaza clubul de fotbal Steaua Bucuresti a inregistrat, in anul 2014, un profit brut de 5,9 milioane de euro, mai mic cu peste 50 la suta fata de anul precedent, in care echipa a jucat in grupele Ligii Campionilor.

Sistem informatic de 1,7 milioane euro pentru Hidroelectrica

Hidroelectrica a anuntat, ieri, ca licitatia privind achizitia unui sistem informatic integrat de tip Enterprise Resource Planning, cu instrumente de analiza manageriala de tip Business Intelligence, a fost castigata de consortiul Information Business Consulting, Electrica Soluziona si Indra, cu o valoare a ofertei de 1. 942,57 euro fara TVA.

Excedent de peste 5 milioane de certificate verzi

Productia de energie regenerabila din surse eoliene, solare, hidro, biomasa si biogaz) se va confrunta, in acest an, cu un excedent de circa 5 milioane de certificate verzi, potrivit unor surse din piata.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,215 seconds )