Libnet.ro
UNICEF

09:00

EXIT POLL ALEGERI PARLAMENTARE: USL peste 55%, ARD peste 19%. PPDD intra in Parlament, UDMR la limita pragului

B1 B1,
EXIT POLL ALEGERI PARLAMENTARE: USL peste 55%, ARD peste 19%. PPDD intra in Parlament, UDMR la limita pragului

Alegerile parlamentare s-au incheiat, duminica seara, la ora 21:00, cand, potrivit Legii, sectiile de votare se inchid, iar ultimele buletine de vot sunt introduse in urne. Peste 18 milioane de alegatori romani. continuă pe B1

EXIT POLL ALEGERI PARLAMENTARE (ora 21:00): USL peste 55%, ARD peste 19%. PPDD intra in Parlament, UDMR la limita pragului

Alegerile parlamentare s-au incheiat, duminica seara, la ora 21:00, cand, potrivit Legii, sectiile de votare se inchid, iar ultimele buletine de vot sunt introduse in urne. Peste 18 milioane de alegatori romani.

ALEGERI PARLAMENTARE 2012. Peste 150 de sesizari privind posibile incidente electorale, ...

Peste 150 de sesizari privind posibile incidente legate de procesul de vot au fost inregistrate duminica, pana la ora 14. 0, la nivel national, a anuntat seful Politiei Romane, Petre Toba, la videoconferinta cu prefectii si reprezentantii autoritatilor locale, potrivit Mediafax. Chestorul sef de politie Petre Toba a precizat ca au fost 152 de sesizari privind posibile incidente electorale inregistrate in sapte ore de la inceperea procesului de votare la alegerile .

VIDEO Alegeri parlamentare 2012 Peste 18.000.000 de alegatori asteptati duminica la urne. Sectiile de votare, deschise intre orele 7:00 - 21:00

414 cetateni cu drept de vot sunt asteptati duminica la urne, potrivit Biroului Electoral Central, pentru a-si alege reprezentantii in cele 452 de colegii uninominale - 315 pentru Camera Deputatilor si 137 pentru Senat - care le vor reprezenta interesele in Parlament in urmatorii patru ani, informeaza Agerpres. Pentru scrutinul de duminica au fost organizate 18. 762 sectii de votare dintre care 18. 456 in tara si 306 sectii peste hotare. Sectiile de votare se deschid la ora 7:00 so se inchid la ora 21:00.

EXIT POLL Televiziunile anunta o victorie peste 55% a USL, ARD in jur de 20%, UDMR la limita intrarii in Parlament

Cinci televiziuni TVR, B1, Antena 3, Romania TV si Realitatea TV) au prezentat duminica seara, de la ora 21. 00, rezultatele exit poll-urilor realizate la iesirea de la urne. Estimarile de la ora 19. 00 arata ca USL ar fi obtinut intre 54% - 58% din voturi, ARD ar fi obtinut intre 18% - 21%, PPDD intre 10% - 14%, iar UDMR - in jur de 5%. Daca estimarile exit-poll-urilor vor fi confirmate de numaratoarea oficiala, USL va fi foarte aproape de pragul de 60% din mandate, ceea ce inseamna ca va avea nevoie de un aliat pentru a schimba Constitutia. Vezi in articol rezultatele exit poll-urilor.

ALEGERI PARLAMENTARE. REZULTATELE EXIT-POLL publicate de CCSB. USL A CASTIGAT DETASAT

Www. antena3. ro va prezinta cele mai recente rezultate partiale ale exit-poll-ului realizat de CCSB Compania de Cercetare Sociologica si Branding). Biroul Electoral Central a anuntat ca prezenta la vot, la.

Adriean Videanu: Conform exit-poll-ului facut de ARD, e de bine. Sa nu-mi cereti procentele ca nu vi le dau

Seful de campaniei al ARD, Adriean Videanu a declarat duminica, in cadrul unei conferinte de presa, ca exit-poll-ul efectuat de PDL este foarte apropiat de datele prezentate de Biroul Electoral Central. Intrebat de procentele pe care le are ARD pana in prezent, Videanu a refuzat sa le faca publice, precizand ca este de bine. Seful de campanie al ARD a cerut Parchetului General sa se autosesizeze daca USL face numarare paralela a voturilor pentru ca, sustine aceasta, este ilegal.

VIDEO Adriean Videanu: Conform exit-poll-ului facut de ARD, e de bine. Sa nu-mi cereti procentele ca nu vi le dau

Seful de campaniei al ARD, Adriean Videanu a declarat duminica, in cadrul unei conferinte de presa, ca exit-poll-ul efectuat de PDL este foarte apropiat de datele prezentate de Biroul Electoral Central. Intrebat de procentele pe care le are ARD pana in prezent, Videanu a refuzat sa le faca publice, precizand ca este de bine. Seful de campanie al ARD a cerut Parchetului General sa se autosesizeze daca USL face numarare paralela a voturilor pentru ca, sustine aceasta, este ilegal.

ALEGERI PARLAMENTARE 2012. Trasculescu: Sunt un om liber, am votat cu gandul la UE.

Fostul deputat PDL de Vrancea Alin Trasculescu, cercetat pentru fapte de coruptie si eliberat din arest vineri, a votat, duminica, cu gandul la un viitor european, informeaza Mediafax. Fostul deputat Alin Trasculescu a votat la Suraia, unde candideaza pentru un loc de deputat, venind insotit de cativa oameni din echipa sa de campanie. Politicianul a ramas fara sustinerea PDL in urma scandalului de coruptie in care este implicat. Sunt un om liber si am votat la .

ALEGERI PARLAMENTARE 2012. Oltean: Am votat ca sa le fie mai bine tuturor romanilor.

Presedintele PDL Bistrita-Nasaud, deputatul Ioan Oltean, a declarat ca a votat ca sa le fie mai bine tuturor romanilor, nu numai unora dintre ei, informeaza Mediafax. Ioan Oltean a votat, duminica, la ora 13. 30, intr-o sectie de votare din comuna Feldru, aflata in Colegiul 3 Camera Deputatilor, unde el candideaza pentru un nou mandat de deputat. Am votat pentru o Romanie dreapta, pentru o Romanie europeana, pentru Romania celor multi si nu a celor putini, pentru .

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2012. EXIT POLL: USL castiga DETASAT.

USL a castigat detasat alegerile pentru Camera Deputatilor si Senat, potrivit institutelor de sondare a opiniei publice CURS, CCSB si CSOP. Conform rezultatelor CURS, USL a obtinut 56,96% din voturi pentru Camera Deputatilor si 57,58% pentru Senat; potrivit CCSB, USL a obtinut 56,8% din voturi la Camera Deputatilor si 58,3% la Senat, iar CSOP crediteaza alianta cu 54% din voturi pentru Camera Deputatilor si 55% pentru Senat, potrivit Mediafax.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,249 seconds )