Libnet.ro
UNICEF

07:30

Expert: Cutremurul din Nepal a avut de 700 de ori puterea bombei de la Hiroshima

Antena3 Antena3,
Expert: Cutremurul din Nepal a avut de 700 de ori puterea bombei de la Hiroshima

Cutremurul care a devastat Nepalul luna trecuta a eliberat o energie care a avut de 700 de ori puterea bombei lansate de Statele Unite la Hiroshima, a declarat Efthimios Lekkas, profesor de geologie la Universitatea din. continuă pe Antena3

Expert in dezastre naturale: Cutremurul din Nepal a avut de 700 de ori puterea bombei lansate de Statele Unite la Hiroshima (VIDEO)

Cutremurul cu magnitudinea de 7, 4, care a devastat Nepalul luna trecuta, a eliberat o energie care a avut de 700 de ori puterea bombei lansate de Statele Unite la Hiroshima, a declarat Efthimios Lekkas, profesor de.

Cutremurul din Nepal: Sansele gasirii altor supravietuitori scad dramatic

Guvernul nepalez cere echipelor internationale de salvare sa paraseasca zona intrucat sansele de a mai fi gasiti si alti supravietuitori sunt din ce in ce mai mici, scrie Romania Libera. in operatiunile.

Cutremur Nepal. Expert: Seismul a avut de 700 de ori puterea bombei de la Hiroshima

Cutremurul de 7,8 grade pe scara Richter care a devastat Nepalul luna trecuta a eliberat o energie care a avut de 700 de ori puterea bombei lansate de Statele Unite la Hiroshima, a declarat Efthimios Lekkas, profesor de geologie la Universitatea din Atena, un expert in cutremure si dezastre naturale, potrivit Mediafax.

Everest a pierdut 2,8 centimetri din inaltime dupa cutremurul din Nepal

Masuratorile recente din satelit arata ca varful Everest a pierdut 2,8 centrimetri din inaltime, acesta fiind unul dintre efectele cutremurului devastator din Nepal. Cel mai inalt varf al sau avea 8,848.

Cutremurul din Nepal: 7.000 de morti si 14.000 de raniti

Bilantul cutremurului cu magnitudinea de 7,8 care a devastat Nepalul in urma cu o saptamana a ajuns la 7. 040 de morti si 14. 398 de raniti, a anuntat sambata seara Centrul operatiunii nationale de urgenta, relateaza CNN.

Cat a pierdut varful Everest din inaltime, in urma cutremurului din Nepal

Varful Everest a pierdut 2,8 de centimetri din inaltime, dupa cutremurul din Nepal care a avut 7,8 grade pe scara Richter, potrivit masuratorilor facute din satelit, transmite Digi 24.

Un batran de 101 ani, salvat miraculos de sub daramaturile casei la o saptamana dupa cutremurul din Nepal

Cand nimeni nu se mai astepta sa gaseasca supravietuitori, la o saptamana dupa devastatorul cutremur de 7,9 din Nepal, minune: echipele de salvare au extras un barbat de 101 ani de sub daramaturile casei sale. Alte trei persoane, doua femei si un barbat au mai fost gasite in viata, duminica.

Purtatorul de cuvant al Ministrului de Interne din Nepal: Nu avem destule elicoptere pentru a livra ajutorul umanitar si a desfasura operatiuni de salvare simultan

Purtator de cuvant al Ministrului de Interne nepalez, Laxmi Dhakal, a declarat ca nu sunt suficiente elicoptere pentru furnizarea ajutorului umanitar pentru populatia sinistrata din Nepal, dupa cutremurul cu.

Un batran de 101 ani a fost salvat de sub daramaturi, in urma cutremurului din Nepal

Bilantul victimelor dupa cutremurul devastator din Nepal a atins, saptamana trecuta, cel putin 7. 040 de morti, conform oficialilor citati de Russia Today. Un reprezentant al Centrului National de.

Impactul cutremurului din Nepal va crea tarii un prejudiciu de aproximativ 20% din PIB

Impactul direct al cutremurului recent din Nepal este evaluat la aproape cinci miliarde de dolari insa consecintele indirecte probabil ca vor crea Nepalului un prejudiciu de aproximativ 20% din PIB, arata Christopher Dembik, analist Saxo Bank.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2193 seconds )