Libnet.ro
UNICEF

07:00

Experti: Protestatarii din centrul Chisinaului au fost nerespectuosi cu prim-ministrul Valeriu Strelet

Adevărul Adevărul,
Experti: Protestatarii din centrul Chisinaului au fost nerespectuosi cu prim-ministrul Valeriu Strelet

Protestatarii au avut un comportament lipsit de respect fata de premierul Valeriu Strelet, in timp ce acesta a actionat corect in raport cu oamenii care se afla deja de trei zile in Piata Marii Adunari Nationale, transmite IPN. continuă pe Adevărul

Ce vor protestatarii din centrul Chisinaului

Protestatarii veniti duminica in Piata Marii Adunari Nationale din Chisinau, isi continua lupta pentru a-si obtine revendicarile inaintate actualei clase politica din Republica Moldova. Dupa cum au promis, ei nu au plecat din piata, ci au format un mic orasel de corturi pentru a lupta pana la capat, cum zic ei. in pofida vremii reci de afara, au dormit pe beton inveliti cu cateva paturi, iar a doua zi s-au trezit sa protesteze din nou.

Protestul pasnic din centrul Chisinaului va fi monitorizat de suficienti politisti

Duminica, 6 septembrie, in centrul Chisinaului va fi redirectionata circulatia rutiera, iar numarul politistilor va fi suficient. Actiunile sunt luate in legatura cu organizarea protestului antiguvernamental anuntat de Platforma Civica Demnitate si Adevar Platforma DA).

Manifestatii antiguvernamentale in Republica Moldova: Zeci de mii de oameni s-au strans in centrul Chisinaului, in semn de protest fata de ilegalitatile comise de guvernarea corupta

Manifestatii antiguvernamentale de amploare in Republica Moldova. Zeci de mii de oameni s-au adunat duminica in piata din centrul Chisinaului pentru a protesta impotriva ilegalitatilor comise de.

Protest la foc continuu in centrul Chisinaului

Manifestantii anti-guvernamentali din Republica Moldova si-au permanentizat protestul: peste 200 de cetateni si-au petrecut noaptea in Piata Marii Adunari Nationale intr-un orasel alcatuit din 50 de corturi. Protestul a continuat in cursul zilei de ieri reunind circa 1000 de persoane, insa nu a fost indeplinita principala revendicare, respectiv o intalnire cu conducatorii tarii.

Zeci de mii de oameni stransi in centrul Chisinaului, la aceasta ora. Un miting al nemultumirii basarabenilor fata de coruptie si incompetenta partidelor

La aceasta ora, zeci de mii de oameni se afla in Piata Marii Adunari Nationale din Chisinau. Imaginile transmise live de postul de televiziune Realitatea. md arata atmosfera din capitala Republicii Moldova.

Negocieri intre premierul Republicii Moldova si protestatarii din strada

La aceasta ora are loc o intrevedere intre reprezentantii protestatarilor din Piata Marii Adunari Nationale din Chisinau si premierul Republicii Moldova, Valeriu Strelet.

Un spital din Bucuresti a fost preluat in 2014 de prietenii si rudele lui Sorin Oprescu de la un clan de interlopi din Turcia

Spitalul Metropolitan din centrul Bucurestiului a fost preluat anul trecut de apropiati si rude ale primarului Sorin Oprescu de la un clan de interlopi din Turcia, noteaza RISE Project. Spitalul a fost vizat anul.

Un nou tip de virus urias, datand din preistorie, a fost descoperit

Un nou tip de virus urias, datand din preistorie, a fost descoperit recent in permafrostul din Siberia, informeaza site-ul lexpress. fr. Mollivirus sibericum a fost denumit astfel pentru ca este.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2399 seconds )