Libnet.ro
UNICEF

23:00

Experti: Uniunea Europeana are nevoie de armata.

România Liberă România Liberă,
Experti: Uniunea Europeana are nevoie de armata.

Agenda intalnirii la nivel inalt de la Vilnius nu este inchisa, desi pana la deciziile finale au ramas putine ore. Rusia si Uniunea Europeana joaca insa un joc dezechilibrat. Spre deosebire de Bruxelles, care incearca sa impuna valorile UE, Moscova ameninta statele desprinse din fosta Uniune Sovietica si dornice acum sa se apropie de UE. Armenia, Georgia, Republica Moldova si Ucraina au fost invitate sa incheie Acorduri de Liber Schimb si de Asociere cu UE la Summit-ul de la Vilnius. Armenia . continuă pe România Liberă

Scrisoare deschisa catre Uniunea Europeana

Draga Uniunea Europeana, imi pare rau sa-ti transmit, dar ai luat-o pe un drum gresit. Daca nu in intregimea ta, cel putin prin unii din cei care te reprezinta, dar a caror pozitie este determinanta. Si, in timp ce le promiti si altora din afara integrarea, ai inceput sa ii tii pe la usi pe unii din membrii familiei de dinauntru. Cum te va mai crede cineva ca esti o constructie credibila daca ai inceput deja sa-ti baricadezi portile?.

Uniunea Europeana asteapta pana vineri decizia Ucrainei privind acordul de asociere

Uniunea Europeana asteapta pana vineri decizia Ucrainei privind semnarea acordului de asociere cu UE la summitul Parteneriatului Estic de la Vilnius, scrie Ria Novosti. Suntem pregatiti si usile sunt.

Uniunea Europeana asteapta pana vineri dimineata decizia Ucrainei privind Acordul de asociere

Comisarul european pentru extindere si politica de vecinatate, Stefan Fule, a anuntat ca vineri este termenul-limita pentru ca Ucraina sa ia o decizie cu privire la semnarea Acordului de asociere cu Uniunea Europeana, la summitul Parteneriatului Estic de la Vilnius. Suntem pregatiti si usile sunt deschise. In sens literal, termenul limita pentru aceasta decizie este dimineata zilei de vineri. Da, exista speranta pentru semnare si, dupa cum se spune, speranta moare ultima, a declarat oficialul european.

Victor Ponta si omologul sau chinez au deschis Forumul Oamenilor de Afaceri China - Europa Centrala si de Est. Ponta: China are nevoie de prieteni politici; Romania si tarile din zona au o traditie in acest sens

China are nevoie de prieteni politici pe termen lung si de incredere si de parteneri comerciali la nivel mondial, iar Romania si tarile din aceasta zona a Europei au o traditie in acest sens, a declarat marti premierul Victor Ponta, in deschiderea Forumului Oamenilor de Afaceri China - Europa Centrala si de Est de la Palatul Parlamentului.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2239 seconds )