Libnet.ro
UNICEF

10:30

Explicatiile meteorologilor pentru ninsoarea de aseara din Bucuresti

Antena3 Antena3,
 Explicatiile meteorologilor pentru ninsoarea de aseara din Bucuresti

Meteorologii explica fenomenul prin coborarea unui aer polar, care adesea din cauza orientarii lantului carpatic favorizeaza in partea de sud a tarii la crearea unei linii de convergenta, adica se i. continuă pe Antena3

UPDATE Replica lui Tariceanu, dupa anuntul lui Dragnea: ALDE va avea candidat la Primaria Bucurestiului si la fiecare sector/ ALDE se intruneste luni pentru a stabili strategia pentru alegerile locale din Bucuresti

Calin Popescu Tariceanu a facut propriul sau anunt privire la candidaturi, dupa ce Liviu Dragnea a anuntat ca PSD si ALDE merg separat la alegerile locale din Capitala. Astfel, ALDE va avea candidat propriu la Primaria Bucuresti si la fiecare sector si lista separata pentru consilieriii locali de la sectoare si la Consiliul General al Capitalei. Conducerea ALDE se va intruni luni pentru a stabili noua strategie pentru alegerile locale din Bucuresti.

Protectia Consumatorilor a gasit in supermarketurile din Bucuresti cinci tipuri de apa ce nu corespund microbiologic. Depasiri enorme ale parametrilor in unele cazuri

ANPC a demarat in data de 3 martie o actiune la nivel national de prelevare din reteaua de comercializare a esantioanelor din apa de masa si apa de izvor pentru determinarea incadrarii in indicatorii microbiologici, iar datele pentru Capitala arata ca cinci esantioane prelevate nu sunt conforme, arata un comunicat al Autoritatii. In perioada 4-9 martie au fost prelevate 17 esantioane de la supermarketuri din Bucuresti, din care 5 sunt neconforme in urma analizelor de laborator.

Amenzi de 50.000 lei pentru abateri microbiologice, in cazul a 5 tipuri de apa comercializate in magazine din Bucuresti

Inspectorii de la Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor ANPC) au aplicat amenzi contraventionale in valoare de 50. 000 de lei pentru abateri de la limitele microbiologice in cazul a 5 tipuri de apa de masa si apa de izvor imbuteliata, comercializate in unele retele comerciale din Bucuresti, potrivit unui comunicat de presa publicat pe site-ul institutiei.

Cinci tipuri de apa imbuteliata, aflate pe rafturile magazinelor din Bucuresti, nu corespund microbiologic

Inspectorii de la Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor au aplicat amenzi in valoare de 50. 000 de lei pentru abateri de la limitele microbiologice in cazul a 5 tipuri de apa de masa si apa de izvor imbuteliata, comercializate in unele retele comerciale din Bucuresti, potrivit unui comunicat de presa al institutiei, transmis, sambata, AGERPRES.

UPDATE Mihnea Costoiu, reales rector al Universitatii Politehnice din Bucuresti

Mihnea Costoiu a fost reales rector al Universitatii Politehnice din Bucuresti, in urma votului desfasurat joi. Costoiu a fost singurul candidat pentru aceasta functie. El a fost reales cu 994 de voturi 84,31%) din numarul total de 1179 de voturi valabil exprimate, informeaza UPB intr-un comunicat de presa.

Anunt important. O institutie publica din Bucuresti face angajari

Administratia Domeniului Public ADP) Sector, institutie subordonata Consiliului Local Sector 2, anunta ca organizeaza concurs pentru ocuparea posturilor cu personal contractual in cadrul Directiei Parc.

10 accidente, in 24 de ore, pe strazile din Bucuresti

In ultimele 24 de ore, in Capitala, au fost inregistrate 10 accidente rutiere, in urma carora 3 persoane au fost ranite grav, iar 8 persoane au fost ranite usor, informeaza Brigada de Politie Rutiera Bucuresti.

Un reputat cercetator canadian de origine romana vrea sa infiinteze o retea de telemedicina pentru pacientii epileptici din Romania

Florin Amzica e un om norocos. Prin munca lui de zi cu zi cerceteaza frontierele inca neexplorate ale creierului, in vreme ce pasiunea de-o viata ii permite sa inteleaga despre creier ceea ce medicina n-a reusit inca sa explice stiintific. Canadianul de origine romana conduce laboratorul de neurofiziologie al Universitatii din Montreal, unde cauta sa explice mecanismele celulare si ionice ale creierului in cazuri de coma. Cand nu e in laborator, urca des pe scena. Canta la vioara in World Doctors Orchestra WDO), pe care o aduce in luna mai in Romania intr-un turneu caritabil, menit sa stranga fonduri pentru infiintarea unei retele de telemedicina in epilepsie.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2453 seconds )