Libnet.ro
UNICEF

19:00

Exploatarea gazelor de sist din SUA - o haiducie

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Exploatarea gazelor de sist din SUA - o haiducie

Tot mai multe studii stiintifice indica riscurile exploatarii gazelor de sist, in care SUA este campioana, si semnaleaza lipsa de preocupare in a cerceta efectele fracturarii hidraulice. continuă pe Ziarul Bursa

Extrema dreapta din Franta atrage tot mai multe persoane de culoare sau arabi

Frontul National din Franta atrage tot mai multe persoane de culoare sau arabi, desi prezenta lor poate fi considerata ciudata pe fondul scandarilor On est chez NOUS Suntem acasa), relateaza BBC News.

Cel mai mare lant de farmacii din SUA a pus ochii pe proprietarul Farmexpert

Walgreens, operatorul celui mai mare lant de farmacii din SUA, vrea sa preia cat mai rapid pachetul de 55% pe care nu-l detine inca din actiunile companiei britanice Alliance Boots, proprietarul Farmexpert, inaintea lunii februarie 2015, cand are.

Gigantul Alibaba ar putea fi cel mai mare IPO din SUA: de ce are succes si cum functioneaza business-ul chinezesc

Grupul Alibaba, gigantul eCommerce chinezesc fondat in 1999, ar putea fi cel mai mare IPO din SUA din toate timpurile. Compania a trimis datele necesare pentru a putea incepe sa vanda actiuni la New York Stock Exchange.

Bogatii din Marea Britanie sunt mai prosperi ca niciodata. Averile lor au crescut cu 15% in ultimul an

Bogatii din Marea Britanie sunt mai prosperi ca niciodata. Averile lor au crescut cu 15% in ultimul an, potrivit unei liste publicate de Sunday Times. Dintre primii 1000 de bogati din Regat fac parte nu numai oameni.

Simona Halep, tot mai sus in clasamentul WTA. Pe ce loc a ajuns jucatoarea de tenis

Simona Halep ocupa locul 4 in ierahia jucatoarelor profesioniste de tenis, dat publicitatii luni, doar americanca Serena Williams, chinezoaica Na Li si poloneza Agnieszka Radwanska fiind mai bine clasate ca sportiva romana.

Tot mai multe drumuri la DNA pentru Florin Popescu

In afara dosarului in care este acuzat ca ar fi cerut zeci de tone de pui pentru a le da alegatorilor in campania din iunie 2012, deputatul Florin Popescu mai are un dosar penal, a carui copie a obtinut-o ieri, de la Parchetul instantei supreme. De data aceasta, acuzatia este de conflict de interese, iar cercetarea a pornit de la o sesizare, din aprilie 2013, a Agentiei Nationale de Integritate.

Turistii chinezi, o sursa de venit pentru care se bat tot mai multe tari

Turistii chinezi au inceput sa calatoreasca mai mult, iar tarile si companiile din intreaga lume se bat pe suprematia in preferintele acestora. Printre strategiile folosite se numara relaxarea regimului de acordare a vizelor, dezvoltarea.

Bursele din SUA au inchis in crestere

Bursele din Statele Unite au inchis sedinta de tranzactionare de vineri in crestere.

Bursele din SUA au deschis in scadere

Bursele din Statele Unite ale Americii au deschis sedinta de tranzactionare de astazi in scadere.

Creditele neperformante din China, in cea mai mare crestere din 2005

Creditele neperformante din China au inregistrat, in trimestrul intai din acest an, cea mai mare crestere din 2005, pe fondul incetinirii avansului economiei tarii, care a cauzat sporirea numarului falimentelor.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2197 seconds )