Libnet.ro
UNICEF

22:30

EXPLOZIE pe arena Manchester. Bilant provizoriu: 19 MORTI si 59 de RANITI. Politia trateaza cazul ca pe un atac terorist. Oficiali americani: A fost un atac sinucigas (VIDEO)

B1 B1,
EXPLOZIE pe arena Manchester. Bilant provizoriu: 19 MORTI si 59 de RANITI. Politia trateaza cazul ca pe un atac terorist. Oficiali americani: A fost un atac sinucigas (VIDEO)

UPDATE:Ambasada Romaniei in Marea Britanie a solicitat autoritatilor de acolo date privind nationalitatea victimelor atacului produs luni noapte pe stadionul Manchester si a anuntat ca este. continuă pe B1

EXPLOZIE pe arena Manchester. Bilant provizoriu: 22 MORTI si 59 de RANITI. Politia trateaza cazul ca pe un atac terorist. Oficiali americani: A fost un atac sinucigas (VIDEO)

UPDATE:Numarul persoanelor decedate in urma atentatului de la arena din Manchester a crescut la 22. UPDATE:Ambasada Romaniei in Marea Britanie a solicitat autoritatilor de acolo date p.

Explozie la Manchester, soldata cu 19 morti si cel putin 50 de raniti

ACTUALIZARE 08:00 AFP: Ce se stie pana acum despre atentatul de la Manchester O explozie puternica, tratata drept un incident terorist, a avut loc aseara la finalul unui concert, in sala Arena din Manchester, in vestul Angliei, soldata cu 19 morti, relateaza AFP care prezinta ce se stia cateva ore mai tarziu. *ACTUALIZARE 07:30 CNN a anuntat ca atentatorul sinucigas a fost identificat *ACTUALIZARE 07:25 Ariana Grande: imi pare foarte, foarte rau. Nu am cuvinte *ACTUALIZARE 07:19 Cabinetul britanic se reuneste de urgenta dupa explozia de la Manchester *ACTUALIZARE 07:14 Ambasadorul Romaniei in Marea Britanie, Dan Mihalache, a declarat, pentru Digi24 ca, pana in prezent, nu au fost identificati cetateni romani printre victimele exploziei de la Manchester. *ACTUALIZARE 07:12 MAE: Ambasada Romaniei la Londra a cerut date privind identitatea victimelor exploziei de la Manchester Arena ----------- O explozie puternica a avut loc aseara la Manchester Arena, la finalul unui concert al artistei americane Arianei Grande, provocand moartea unui numar de 19 persoane si ranirea altor 50, anunta presa din Marea Britanie. Politia trateaza incidentul ca un atentat terorist.

Explozie la Manchester, soldata cu 19 morti si 50 de raniti

O explozie puternica a avut loc aseara la Manchester Arena, la finalul unui concert al artistei americane Arianei Grande, provocand moartea unui numar de 19 persoane si ranirea altor 50, anunta presa din Marea Britanie. Politia trateaza incidentul ca un atentat terorist.

Explozie la Manchester, soldata cu 22 morti si 59 de raniti

ACTUALIZARE 12:47 Macron se declara ingrozit si consternat de atentatul de la Manchester Emmanuel Macron s-a declarat astazi ingrozit si consternat dupa atacul din Manchester, informeaza AFP. *ACTUALIZARE 10:59 Statia Victoria Coach din Londra, redeschisa *ACTUALIZARE 10:25 Politia a inchis Victoria Coach Station la Londra si verifica un pachet suspect *ACTUALIZARE 09:39 Klaus Iohannis: Revoltat si intristat de vestile teribile de la Manchester *ACTUALIZARE 09:30 Politia crede ca a fost vorba de un atac sinucigas *ACTUALIZARE 09:10 Nou bilant al exploziei de la Manchester Arena: 22 de morti si 59 de raniti *ACTUALIZARE 08:59 Theresa May si liderul laburist Jeremy Corbyn au convenit sa suspende campania electorala *ACTUALIZARE 07:30 CNN a anuntat ca atentatorul sinucigas a fost identificat *ACTUALIZARE 07:25 Ariana Grande: imi pare foarte, foarte rau. Nu am cuvinte *ACTUALIZARE 07:19 Cabinetul britanic se reuneste de urgenta dupa explozia de la Manchester *ACTUALIZARE 07:14 Ambasadorul Romaniei in Marea Britanie, Dan Mihalache, a declarat, pentru Digi24 ca, pana in prezent, nu au fost identificati cetateni romani printre victimele exploziei de la Manchester. *ACTUALIZARE 07:12 MAE: Ambasada Romaniei la Londra a cerut date privind identitatea victimelor exploziei de la Manchester Arena ----------- O explozie puternica a avut loc aseara la Manchester Arena, la finalul unui concert al artistei americane Arianei Grande, provocand moartea unui numar de 19 persoane si ranirea altor 50, anunta presa din Marea Britanie. Politia trateaza incidentul ca un atentat terorist.

Explozie la Manchester, soldata cu 22 morti si 59 de raniti

ACTUALIZARE 09:39 Klaus Iohannis: Revoltat si intristat de vestile teribile de la Manchester Presedintele Klaus Iohannis se declara revoltat si intristat dupa explozia care a avut loc aseara la Manchester. *ACTUALIZARE 09:30 Politia crede ca a fost vorba de un atac sinucigas *ACTUALIZARE 09:10 Nou bilant al exploziei de la Manchester Arena: 22 de morti si 59 de raniti *ACTUALIZARE 08:59 Theresa May si liderul laburist Jeremy Corbyn au convenit sa suspende campania electorala *ACTUALIZARE 07:30 CNN a anuntat ca atentatorul sinucigas a fost identificat *ACTUALIZARE 07:25 Ariana Grande: imi pare foarte, foarte rau. Nu am cuvinte *ACTUALIZARE 07:19 Cabinetul britanic se reuneste de urgenta dupa explozia de la Manchester *ACTUALIZARE 07:14 Ambasadorul Romaniei in Marea Britanie, Dan Mihalache, a declarat, pentru Digi24 ca, pana in prezent, nu au fost identificati cetateni romani printre victimele exploziei de la Manchester. *ACTUALIZARE 07:12 MAE: Ambasada Romaniei la Londra a cerut date privind identitatea victimelor exploziei de la Manchester Arena ----------- O explozie puternica a avut loc aseara la Manchester Arena, la finalul unui concert al artistei americane Arianei Grande, provocand moartea unui numar de 19 persoane si ranirea altor 50, anunta presa din Marea Britanie. Politia trateaza incidentul ca un atentat terorist.

Atac terorist: 19 morti si 50 de raniti in urma unei explozii pe Manchester Arena, dupa un concert. Imagini de la fata locului

Politia britanica a anuntat ca trateaza ca pe un atac terorist o explozie produsa luni seara la sala de concerte Manchester Arena, la finalul unui concert al solistei americane Ariana Grande, transmit agentiile de.

Atentat terorist la Manchester Arena. 19 morti si aproximativ 50 de raniti

Politia britanica a anuntat ca trateaza ca pe un atac terorist o explozie produsa luni seara la sala de concerte Manchester Arena, la finalul unui concert al solistei americane Ariana Grande, transmit agentiile de.

Atentat terorist pe Manchester Arena. 19 morti si aproximativ 50 de raniti - VIDEO

Politia britanica a anuntat ca trateaza ca pe un atac terorist o explozie produsa luni seara la sala de concerte Manchester Arena, la finalul unui concert al solistei americane Ariana Grande, transmit agentiile de.

ştiri de la B1

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2032 seconds )