Libnet.ro
UNICEF

09:00

Explozie la o baza a jandarmeriei din Turcia. Un soldat a murit, alti 39 au fost raniti

Antena3 Antena3,
Explozie la o baza a jandarmeriei din Turcia. Un soldat a murit, alti 39 au fost raniti

Cateva persoane au fost ranite dupa ce un vehicul incarcat cu explozibili a intrat in viteza intr-o baza a jandarmeriei, in sud-estul Turciei, cu populatie majoritar kurda, a. continuă pe Antena3

Explozie la o baza a jandarmeriei din Turcia

Cateva persoane au fost ranite dupa ce un vehicul incarcat cu explozibili a intrat in viteza intr-o baza a jandarmeriei, in sud-estul Turciei, cu populatie majoritar kurda, a anuntat o sursa de securitate citata de Reuters.

Moarte crunta pentru criminalul unei studente din Turcia. A fost impuscat in inima!

Criminalul studentei din Turcia, gasita moarta in albia unui rau din orasul Mersin, la trei zile dupa ce a fost data disparuta, a fost ucis in inchisoare, scrie The Guardian. Ahmet.

Licitatie pentru fregate. Firma lui Bogdan Chireac vrea sa modernizeze navele militare ale Romaniei, impreuna cu o firma din Turcia (VIDEO)

Firma infiintata de jurnalistul Bogdan Chireac s-ar putea ocupa, alaturi de o companie din Turcia, de modernizarea fregatelor Regele Ferdinard si Regina Maria. Cele doua firme au semnat un protocol pentru a putea pa.

Un militar si-a impuscat un superior, in baza aeriana din Texas

Un militar din cadrul Fortelor Aeriene americane si-a impuscat comandantul dupa care s-a sinucis, in baza militara Lackland din Texas, anunta surse din cadrul Pentagonului citate de CNN.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2242 seconds )