Libnet.ro
UNICEF

01:06

Explozie intr-un poligon din judetul Brasov.

România Liberă România Liberă,
Explozie intr-un poligon din judetul Brasov.

O explozie a avut loc, luni dupa-amiaza, intr-un poligon din judetul Brasov, in timpul unei operatiuni de detonare a munitiei, primele informatii furnizate de reprezentantii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta aratand ca doua persoane au fost ranite, potrivit Mediafax. Primele informatii arata ca doua persoane au fost ranite, la fata locului fiind trimise mai multe echipeje SMURD. Potrivit purtatorului de cuvant al ISU Brasov, Ciprian Sfreja, incidentul a avut loc in poligonul de la . continuă pe România Liberă

Explozie intr-un poligon militar din Brasov. Doua persoane au fost ranite

O explozie a avut loc, luni dupa-amiaza, intr-un poligon din judetul Brasov, in timpul unei operatiuni de detonare a munitiei. Potrivit primelor informatii furnizate de reprezentantii Inspectoratului pentru Situ.

Explozie intr-un poligon militar din Brasov

Doua persoane au fost ranite intr-o deflagratie, in judetul Brasov.

Explozie intr-un poligon militar din localitatea Harman: Doua persoane au fost ranite

O explozie s-a produs luni dupa-amiaza intr-un poligon militar din localitatea brasoveana Harman. Doua persoane au fost ranite in urma incidentului, una avand ranit semnificative. Potrivit primelor.

Explozie intr-un poligon militar din localitatea Harman: O persoana a fost ranita

O explozie s-a produs luni dupa-amiaza intr-un poligon militar din localitatea brasoveana Harman. O persoana au fost ranita in urma incidentului. Purtatorul de cuvant al ISU Brasov, Ciprian Sfreja, a.

Circulatia rutiera pe drumul national DN 7, in zona localitatii Pecica din judetul Arad, se inchide maine

Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania CNADNR) anunta ca maine, in intervalul orar 06:00 - 21:00, se va inchide circulatia rutiera pe drumul national DN 7, in zona localitatii Pecica din judetul Arad, se arata intr-un comunicat de presa.

Cea mai mare retea de braconaj din judetul Bacau, destructurata de politisti

Zeci de masini ale Politiei si 120 de politisti au descins in patru localitati din judetul Bacau, la 36 de suspecti, acuzati in doua dosare de braconaj si detineri ilegale de arme, relateaza sursele de presa.

Cea mai mare retea de braconaj din judetul Bacau, destructurata de politisti

Patru localitati din judetul Bacau au fost impanzite de procurori si mascati in cautarea braconierilor. Zeci de masini ale Politiei si 120 de politisti au descins la 36 de suspecti, acuzati in doua.

DIICOT: Opt copii si 17 adulti, sclavi intr-un sat din Covasna.

Trei barbati au fost retinuti de Directia de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism DIICOT), dupa ce intr-un sat din Covasna au fost gasiti opt minori si 17 adulti sechestrati si obligati sa lucreze in agricultura cate 17 ore pe zi, ei fiind infometati si terorizati, informeaza Mediafax. Procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism - Serviciul Teritorial Iasi, impreuna cu ofiteri de politie judiciara din cadrul .

Incendiu puternic intr-o casa din Predal. Proprietarul a murit, dupa ce a ramas blocat la mansarda

Un puternic incendiu a izbucnit, duminica, in jurul orei 11. 00 la o locuinta din Predeal, iar dupa aproximativ doua ore un batran de 80 de ani, proprietarul locuintei, care a ramas blocat la mansarda, a fost.

Crima intr-o familie din Bucuresti: Un barbat a fost retinut dupa ce si-a ucis socrul si si-a injunghiat sotia

Un barbat din Bucuresti si-a ucis socrul cu mai multe lovituri de cutit, si apoi si-a injunghiat si sotia, in noaptea de joi spre vineri. intreg scandalul a izbucnit pe fondul unor certuri mai vechi dintre.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2025 seconds )