Libnet.ro
UNICEF

09:00

EXPLOZIE la Palatul Sporturilor din Paris. 15 persoane au fost ranite

Antena3 Antena3,
EXPLOZIE la Palatul Sporturilor din Paris. 15 persoane au fost ranite

Cincisprezece persoane au fost ranite, dintre care cinci grav, dupa ce un dispozitiv pirotehnic a explodat accidental, vineri, in timpul repetitiei unui spectacol, la Palatul Sporturilor din Paris, relateaza AFP,. continuă pe Antena3

Explozie la Palatul Sporturilor din Paris: 15 oameni au fost raniti

Cincisprezece persoane au fost ranite, dintre care cinci grav, dupa ce un dispozitiv pirotehnic a explodat accidental, vineri, in timpul repetitiei unui spectacol, la Palatul Sporturilor din Paris, anunta Mediafax. Incidentul s-a produs in jurul orei 17:00 GMT 19:00, ora Romaniei), in timpul repetitiei spectacolului 1789, Les amants de la Bastille, care urma sa aiba loc la ora 19:30 21:30, ora Romaniei).

Accident grav la Palatul Sporturilor din Paris.

Cincisprezece persoane au fost ranite, dintre care cinci grav, dupa ce un dispozitiv pirotehnic a explodat accidental, vineri, in timpul repetitiei unui spectacol, la Palatul Sporturilor din Paris. Incidentul s-a produs in jurul orei 17. 00, ora Romaniei), in timpul repetitiei spectacolului 1789, Les amants de la Bastille, care urma sa aiba loc la ora 19. 30, ora Romaniei). In urma exploziei s-a prabusit un perete de beton si o parte din plafon. Au fost mobilizati .

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2298 seconds )