Libnet.ro
UNICEF

05:30

Explozie puternica intr-un bloc din Bacau din cauza acumularilor de gaze

România Liberă România Liberă,
Explozie puternica intr-un bloc din Bacau din cauza acumularilor de gaze

O explozie puternica s-a produs, sambata, intr-un bloc de locuinte din municipiul Bacau, din cauza acumularilor de gaze, o femeie de 73 de ani, ranita grav in urma suflului deflagratiei, fiind transportata la Spitalul de Arsi din Capitala. continuă pe România Liberă

Explozie puternica intr-un bloc din Bacau. O femeie de 73 de ani a ajuns la spital in stare critica

O explozie puternica s-a produs, sambata, intr-un bloc de locuinte din cauza acumularilor de gaze. O femeie in varsta de 73 de ani, ranita grav in urma suflului deflagratiei, a fost transportata la Spitalul de Arsi din Capitala.

Bacau: Explozie puternica din cauza acumularilor de gaze. O femeie a fost ranita

O explozie puternica s-a produs, sambata, intr-un bloc de locuinte din municipiul Bacau, din cauza acumularilor de gaze. O femeie de 73 de ani, ranita grav in urma suflului deflagratiei, a fost transportata.

Peste 40 de victime intr-un incendiu din Olanda

Peste 40 de persoane au fost ranite intr-un incendiu izbucnit vineri dimineata intr-un bloc rezidential din orasul olandez Nijmegen, anunta autoritatile regionale, citeaza Mediafax.

Incendiu intr-un bloc de pe Calea Mosilor. Opt persoane au fost evacuate din apartamentul care ardea

Opt oameni au fost evacuati dintr-un apartament de pe Calea Mosilor din Bucuresti, dupa ce a izbucnit un incendiu puternic. Printre acestia se aflau si doi copii.

Incendiu intr-o vila din Capitala

Un incendiu a izbucnit, joi, intr-un imobil situat in apropierea Spitalului Coltea din Capitala, informeaza oficiali ai Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta ISU) Bucuresti - Ilfov, conform Mediafax.

Reactie inumana in urma sinuciderii unui roman, intr-o inchisoare din Italia

Sinuciderea unui detinut roman din Italia a determinat reactii socante pe retelele de socializare. Comentariile inumane au venit din partea unui agent al politiei penitenciare italiene. Un detinut roman -.

Un detinut roman s-a spanzurat intr-un penitenciar din Milano. Agent al politiei italiene: Un roman mai putin. Altii sa urmeze exemplul

Un detinut roman s-a spanzurat intr-un penitenciar de la periferia orasului italian Milano, dupa ce a primit o condamnare la inchisoare pe viata pentru crima. in urma acestui incidet, un agent al politiei.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2456 seconds )