Libnet.ro
UNICEF

11:30

Explozie in Turcia. Peste 200 de persoane au murit intr-o mina din provincia Manisa

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Explozie in Turcia. Peste 200 de persoane au murit intr-o mina din provincia Manisa

Cel putin 201 persoane au murit si alte cateva sute au ramas blocate in subteran in urma unei explozii produse intr-o mina de carbune din vestul Turciei, a anuntat miercuri ministrul turc al Energiei, relateaza Mediafax , care citeaza AFP. continuă pe Wall-Street Ro

Explozie urmata de incendiu, intr-o mina din Turcia: peste 200 de morti si 400 blocati in subteran

Update 08. 45 - Cel putin 201 persoane au murit si alte cateva sute au ramas blocate in subteran in urma unei explozii produse intr-o mina de carbune din vestul Turciei, a anuntat miercuri ministrul turc al.

Sperante reduse pentru gasirea unor supravietuitori in accidentul minier din Turcia. Peste 200 de morti si 400 de disparuti

Update 10. 39- Sperantele sunt reduse pentru gasirea unor supravietuitori in urma accidentului minier produs marti in vestul Turciei, a anuntat miercuri dimineata ministrul Energiei si Resurselor.

Peste 200 de persoane au murit in urma exploziei produse intr-o mina de carbune din Turcia

Cel putin 201 persoane au murit, iar alte cateva sute au ramas blocate in subteran, in urma unei explozii produse intr-o mina de carbune din vestul Turciei, a anuntat miercuri ministrul turc al Energiei,.

Cel putin 14 persoane au murit intr-un naufragiu produs intre coastele Libiei si cele ale Italiei

Cel putin 14 persoane au murit luni in urma naufragierii unei ambarcatiuni cu imigranti clandestini la bord intre coastele Libiei si cele ale insulei italiene Lampedusa, a anuntat Marina Militara italiana,.

Trei zile de DOLIU NATIONAL in Turcia, dupa accidentul minier: Peste 200 de morti si 400 de oameni disparuti in subteran

Update 11. 29- Turcia a decretat trei zile de doliu national in urma accidentului minier din vestul tarii, soldat cu moartea a 201 persoane, potrivit unui bilant provizoriu, a anuntat miercuri biroul de.

Catastrofa miniera cu peste 200 de morti

Potrivit unui bilant provizoriu, intr-unul din cele mai grave accidente din Turcia, cel putin 232 de mineri au fost ucisi si un incendiu continua intr-o mina de carbuni din Manisa, in estul tarii. Premierul Erdogan si-a amanat o vizita in strainatate si a sosit la locul tragediei, iar la Ankara politia turca a lansat gaze lacrimogene contra unei manifestatii a studentilor contra regimului pe care il considera responsabil pentru accidentul din mina. Turcia a decretat trei zile de doliu national.

Un medic stomatolog din Drobeta Turnu Severin a murit intr-un tragic accident de masina

Medicul stomatolog in varsta de 43 de ani si-a pierdut in aceasta dimineata viata intr-un tragic accident de circulatie pe DN 70 Craiova-Filiasi. Marius Andreica a intrat cu masina intr-un cap de pod de beton la intrare in localitatea Bradesti.

Doua persoane, ranite intr-un accident de motocicleta in Prahova

Doua persoane care se aflau pe o motocicleta au fost ranite duminica, dupa ce au fost lovite de o masina, pe DN 1A, in localitatea Valenii de Munte.

UPDATE Doua persoane, ranite intr-un accident de motocicleta in Prahova

Doua persoane care se aflau pe o motocicleta au fost ranite duminica, dupa ce au fost lovite de o masina, pe DN 1A, in localitatea Valenii de Munte.

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2393 seconds )