Libnet.ro
UNICEF

13:30

Un medic stomatolog din Drobeta Turnu Severin a murit intr-un tragic accident de masina

Adevărul Adevărul,
Un medic stomatolog din Drobeta Turnu Severin a murit intr-un tragic accident de masina

Medicul stomatolog in varsta de 43 de ani si-a pierdut in aceasta dimineata viata intr-un tragic accident de circulatie pe DN 70 Craiova-Filiasi. Marius Andreica a intrat cu masina intr-un cap de pod de beton la intrare in localitatea Bradesti. continuă pe Adevărul

Accident grav intre Patulele si Gruia. Trei persoane au ajuns la Spitalul Judetean Turnu Severin

Trei barbati din localitatea mehedinteana Patulele au ajuns in stare grava sambata noapte la Spitalul Judetean de Urgente din Drobeta Turnu Severin, in urma unui grav accident de circulatie.

Elevi din sase state au vizitat judetul Mehedinti in cadrul proiectului Biodiversity of rivers

Colaborarea in cadrul proiectului multilateral Comenius Biodiversity of rivers, finantat de catre Comisia Europeana prin Programul invatare pe Tot Parcursul Vietii, s-a concretizat recent prin a treia reuniune de proiect desfasurata la Colegiul Tehnic de Transporturi Auto din Drobeta Turnu-Severin.

O familie din satul Nicolae Balcescu s-a intoxicat de la oua umplute cu maioneza

O familie intreaga din satul mehedintean Nicolae Balcescu a ajuns sambata seara la Spitalul Judetean de Urgente din Drobeta Turnu Severin cu toxiinfectie alimentara, dupa ce a consumat oua umplute cu maioneza.

Rudele de la Turnu Severin ale romancei crucificate in Italia sunt revoltate

Ceremonia de inhumare a romancei ucise prin crucificare in Florenta are loc miercuri, in sudul Italiei, acolo unde se afla mama si sora sa, scrie presa italiana. Rudele Cristinei Zamfir de la Turnu Severin spun ca inmormantarea ar fi trebuit sa aiba loc in Romania fiindca aici traiesc cei doi copii ei tinerei.

Explozie in Turcia. Peste 200 de persoane au murit intr-o mina din provincia Manisa

Cel putin 201 persoane au murit si alte cateva sute au ramas blocate in subteran in urma unei explozii produse intr-o mina de carbune din vestul Turciei, a anuntat miercuri ministrul turc al Energiei, relateaza Mediafax , care citeaza AFP.

Cel putin 14 persoane au murit intr-un naufragiu produs intre coastele Libiei si cele ale Italiei

Cel putin 14 persoane au murit luni in urma naufragierii unei ambarcatiuni cu imigranti clandestini la bord intre coastele Libiei si cele ale insulei italiene Lampedusa, a anuntat Marina Militara italiana,.

Hunedoara: 140 de monede dacice din aur, gasite de copii intr-un recipient, intr-o vizuina de vulpe

Un numar de 140 de monede dacice din aur - kosoni - au fost gasite de trei copii de 11 si 12 ani, din satul hunedorean Ocolisu Mic, intr-un recipient din plastic ascuns intr-o vizuina de vulpe, in Muntii.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2539 seconds )