Libnet.ro
UNICEF

01:05

EXPLOZII in Florida: Persoane date disparute, raniti si evacuari.

România Liberă România Liberă,
EXPLOZII in Florida: Persoane date disparute, raniti si evacuari.

O serie de explozii au avut loc la o instalatie de gaze in tinutul Lake Florida), au anuntat autoritatile citate de Orlando Sentinel, informeaza Mediafax. Mai multe persoane sunt date disparute, iar locuitorii pe o raza de cel putin 1,5 kilometri au fost evacuati. Potrivit publicatiei, 24 de persoane lucrau in tura de noapte, iar zece sunt date disparute, a declarat John Drury, managerul orasului Tavares. Numarul persoanelor ranite nu era cunoscut imediat. Exploziile au inceput cu putin . continuă pe România Liberă

Explozii in serie la o rafinarie din Florida. Persoane date disparute, raniti si evacuari pe o raza de aproximativ 2 kilometri

O serie de explozii au avut loc la instalatie de gaze in tinutul Lake, din statul american Florida. Un rezervor de propan a sarit in aer. Mai persoane au fost date disparute, altele au fost ranite. Autoritatile.

Explozii in serie la o rafinarie din Florida. Persoane date disparute, raniti si evacuari pe o raza de 1,5 kilometri

O serie de explozii au avut loc la instalatie de gaze in tinutul Lake, din statul american Florida, unde un rezervor de propan a sarit in aer. Mai persoane au fost date disparute, altele au fost ranite. Autoritat.

Florida: Cel putin 15 persoane date disparute, in urma unor explozii

Cel putin 15 persoane au fost date disparute iar locuitorii din zona au fost evacuati in timpul noptii, in urma unor explozii intr-o uzina de fiole de propan, in centrul Floridei, potrivit presei americane, relateaza AFP.

EXPLOZII in Florida: 15 persoane au fost date disparute.

Cel putin 15 persoane au fost date disparute, iar locuitorii din zona au fost evacuati in noaptea de luni spre marti, in urma unei serii de explozii puternice la o fabrica de fiole de propan, in centrul Floridei, potrivit presei americane, relateaza AFP, conform Mediafax. --- O serie de explozii au avut loc la o instalatie de gaze in tinutul Lake Florida), au anuntat autoritatile citate de Orlando Sentinel, informeaza Mediafax. Mai multe persoane sunt date disparute, iar locuitorii pe o .

Serie de explozii in Florida: Mai multe persoane au fost date disparute sau ranite

O serie de explozii a avut loc la o uzina de gaze din Lake County cauzand moartea sau ranirea mai multor persoane si fortand evacuarea locuitorilor pe cel putin un kilometru si jumatate, au anuntat.

VIDEO Explozii urmate de un incendiu puternic la o fabrica de fiole din propan din Florida: 15 persoane date disparute

Cel putin 15 persoane au fost date disparute, iar locuitorii din zona au fost evacuati in noaptea de luni spre marti, in urma unei serii de explozii puternice la o fabrica de fiole de propan, in centrul Floridei, potrivit presei americane, relateaza AFP.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2123 seconds )