Libnet.ro
UNICEF

01:05

Serie de explozii in Florida: Mai multe persoane au fost date disparute sau ranite

B1 B1,
Serie de explozii in Florida: Mai multe persoane au fost date disparute sau ranite

O serie de explozii a avut loc la o uzina de gaze din Lake County cauzand moartea sau ranirea mai multor persoane si fortand evacuarea locuitorilor pe cel putin un kilometru si jumatate, au anuntat. continuă pe B1

EXPLOZII in Florida: 15 persoane au fost date disparute.

Cel putin 15 persoane au fost date disparute, iar locuitorii din zona au fost evacuati in noaptea de luni spre marti, in urma unei serii de explozii puternice la o fabrica de fiole de propan, in centrul Floridei, potrivit presei americane, relateaza AFP, conform Mediafax. --- O serie de explozii au avut loc la o instalatie de gaze in tinutul Lake Florida), au anuntat autoritatile citate de Orlando Sentinel, informeaza Mediafax. Mai multe persoane sunt date disparute, iar locuitorii pe o .

EXPLOZII in Florida: Persoane date disparute, raniti si evacuari.

O serie de explozii au avut loc la o instalatie de gaze in tinutul Lake Florida), au anuntat autoritatile citate de Orlando Sentinel, informeaza Mediafax. Mai multe persoane sunt date disparute, iar locuitorii pe o raza de cel putin 1,5 kilometri au fost evacuati. Potrivit publicatiei, 24 de persoane lucrau in tura de noapte, iar zece sunt date disparute, a declarat John Drury, managerul orasului Tavares. Numarul persoanelor ranite nu era cunoscut imediat. Exploziile au inceput cu putin .

Curg acuzatiile de santaj la adresa Antenelor: Mai multe firme au sesizat DNA dupa ce au fost obligate sa incheie contracte de publicitate

Dosarul de santaj in care apare si numele lui Dan Voiculescu devine din ce in ce mai stufos. Mai multe firme au sesizat DNA sub pretextul ca au fost santajate de antenele lui Voiculescu. Potrivit Romania Liber.

Mai multe puncte de prim ajutor au fost instalate in Bucuresti: Vor fi functionale pe toata durata caniculei

In sectorele 3 si 6 ale Capitalei au fost instalate mai multe puncte de prim ajutor ce urmeaza sa fie functionale pe toata durata caniculei, relateaza Mediafax. Punctele dispun de cadre medicale, climatizare,.

Mai multe localitati din Giurgiu au ramas fara curent electric, in urma unei furtuni

Zece localitati dinGiurgiu au ramas, marti, fara curent electric, iar mai multe strazi si gospodarii au fost inundate, in urma unei furtuni, potrivit Mediafax. De asemenea, vantul puternic a rupt mai.

DNA Dosarul lui Voiculescu se umfla. Mai multe firme au depus plangere pentru santaj.

Mai multe firme au sesizat Directia Nationala Anticoruptie ca au fost santajate de ANTENA, fiind obligate sa incheie contracte de publicitate pentru a nu le fi terfelita imaginea pe posturile TV ale trustului infiintat si controlat din umbra de Dan Voiculescu, spun surse judiciare. Practic, e vorba de mai multe autodenunturi. Scandalul a pornit insa de la denuntul administratorului RCSRDS, Ioan Bendei, care acuza ca era amenintat cu dezvaluiri compromitatoare daca nu semna un .

Canicula face victime: Un baiat de 25 de ani din Braila a murit dupa ce a petrecut mai multe ore la piscina

Un tanar de 25 de ani din Braila a murit dupa ce a stat mai multe ore in soare. Brabatul a apucat sa spuna ca simte o durere in piept dupa care a cazut secerat. Prietenii i-au sarit imediat in ajutor si.

Canicula face victime: Un baiat de 25 de ani din Braila a murit dupa ce a petrecut mai multe ore la piscina (VIDEO)

Un tanar de 25 de ani din Braila a murit dupa ce a stat mai multe ore in soare. Brabatul a apucat sa spuna ca simte o durere in piept dupa care a cazut secerat. Prietenii i-au sarit imediat in ajutor si au.

Mai multe tezaure din dosarul monedelor dacice, urmarite prin Interpol.

Mai multe tezaure din dosarul celor cinci monede dacice recuperate recent de autoritatile romane sunt cautate, in continuare, prin Interpol, informeaza Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie PICCJ), potrivit Mediafax. Potrivit sursei citate, sunt urmarite astfel in continuare, prin Interpol, un tezaur de monede Lysimach, din aur 30 de kilograme), din care s-au recuperat 31 piese, un tezaur de monede Koson din aur 25 de kilograme), din care s-au recuperat 700 piese, cinci .

Ce vezi in aceasta fotografie? Imaginea asta spune mai multe despre tine, decat ai vrea tu sa arati

Suntem unici si gandim diferit. Acelasi obiect poate fi vazut din mai multe perspective de un numar de indivizi, iar personalitatea fiecaruia difera de la om la om. Asa ca aceasta fotografie postata pe Reddit a.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2152 seconds )