Libnet.ro
UNICEF

01:06

EXPLOZII intr-un oras din India: Aproape 90 de morti si zeci de raniti

România Liberă România Liberă,
EXPLOZII intr-un oras din India: Aproape 90 de morti si zeci de raniti

Explozii puternice, care au dus la pierderea a aproximativ 90 de vieti, au avut loc in centrul Indiei, in orasul Petlawad, din districtul Madhya Pradesh. Incidentul a avut loc la un restaurant, acolo unde s-au produs doua explozii, una dupa alta. continuă pe România Liberă

Cel putin 35 de morti si 75 de raniti, in urma unei explozii puternice intr-un restaurant din India

Cel putin 35 de oameni au murit si 75 au fost raniti sambata in explozia unei butelii cu gaz care a avut loc intr-un restaurant din statul indian Madhya Pradesh centru), iar echipele de salvare continua sa.

O explozie intr-un restaurant din India a facut 104 morti

O explozie inregistrata astazi intr-un restaurant din statul Madhya Pradesh din centrul Indiei s-a soldat cu cel putin 104 morti si 60 de raniti, a anuntat politia indiana, potrivit AFP.

Cel putin 82 de persoane au murit in urma unei explozii dintr-un restaurant din centrul Indiei

Peste 80 de persoane au murit sambata in timpul unei serii de explozii din centrul Indiei, relateaza USA Today. O butelie a sarit in aer intr-un restaurant din orasul Pet-lawad, din statul indian Madhya.

Cel putin 104 morti in urma exploziei unei butelii cu gaz intr-un restaurant din India

Cel putin 104 persoane au fost ucise si aproximativ 60 ranite, sambata dimineata, in urma exploziei unei butelii cu gaz intr-un restaurant din centrul Indiei, a anuntat politia locala, citata de AFP online.

Premiera in Romania: Un oras din Prahova a interzis manelele si jocurile de noroc

Pentru prima data in tara noastra, manelele sunt interzise intr-un oras. Autoritatile din Breaza, judetul Prahova, au luat aceasta hotarare in Consiliul Local. Decizia este insa una temporara, scrie pu.

Mazare, despre cei 800.000 de euro, ascunsi intr-un cont din Israel: Erau parte a unei intelegeri financiare ce nu trebuiau declarati

Radu Mazare a ascuns suma de circa 800. 000 de euro intr-un cont din Israel, potrivit verificarilor ANI. Fostul primar al Constantei spune insa ca banii erau parte a unei intelegeri financiare. Potrivit ANI,.

ANI: Radu Mazare, avere ascunsa in strainatate. 800.000 de euro, intr-un cont din Israel (VIDEO)

Fostul primar al Constantei, Radu Mazare a ascuns suma de circa 800. 000 de euro intr-un cont din Israel, potrivit verificarilor ANI, informeaza B1 TV. Contul este pe numele lui Radu Stefan Mazare, mai spune sursa.

Un urs a intrat intr-o gelaterie din Brasov si a mancat jumatate de frigider de inghetata

Un urs cu mult tupeu a patruns intr-o gelaterie din Brasov si si-a facut de cap. Animalul a scos un frigider plin cu inghetata afara din magazin si s-a infruptat de minune. Se pare ca ursul a avut si ceva.

Ireal. Gestul scandalos facut de o femeie intr-o cafenea din Beirut. Iubitul ei a filmat totul. VIDEO

Imagini cu o femeie care se autosatisfisfacea intr-o cafenea din Beirut, Liban, fac zilele acestea inconjurul lumii. Scenele au fost filmate de un martor care statea intr-o cladire alaturata cafenelei. Femeia nu.

Caz ingrozitor intr-un cimitir din Focsani

Imagine socanta intr-un cimitir din Focsani, unde un mormant abandonat de ani buni a devenit groapa de gunoi. Undeva in Cimitirul Sudic din Focsani este acest mormant vechi, din piatra, scrie.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,215 seconds )