Libnet.ro
UNICEF

01:06

Extradarea baronului Nicusor Constantinescu s-a poticnit la Ministerul de Justitie. Ce proceduri trebuie indeplinite

Adevărul Adevărul,
Extradarea baronului Nicusor Constantinescu s-a poticnit la Ministerul de Justitie. Ce proceduri trebuie indeplinite

Presedintele suspendat al Consiliului Judetean Constanta, Nicusor Constantinescu, nu va ajunge prea curand in arestul Politiei Romane, desi pe numele sau a fost emis un mandat de arestare preventiva. Procedura de aducere in tara este una de durata, potrivit expertilor si confirmata de alte cazuri similare de extradare a unor infractori cautati international. continuă pe Adevărul

Nicusor Constantinescu a fost suspendat din functia de presedinte al CJ Constanta, la peste o luna si jumatate de cand Tribunalul Bucuresti a emis mandat de arestare pe numele sau

Presedintele Consiliului Judetean Constanta, Nicusor Constantinescu, a fost suspendat din functie, luni, dupa ce Curtea de Apel Bucuresti a decis, saptamana trecuta, metinerea deciziei de arestare preventiva in cazul acestuia, in lipsa. Potrivit unui comunicat al Prefecturii Constanta, decizia de suspendare a lui Nicusor Constantinescu din functia de presedinte al Consiliului Judetean a fost luata dupa ce Curtea de Apel Bucuresti a mentinut, in 7 august, masura arestarii preventive in cazul acestuia. Tribunalul Bucuresti a emis, inca din 23 iunie, un mandat de arestare in lipsa pe numele lui Nicusor Constantinescu, care a plecat in Statele Unite pentru un tratament si nu s-a mai intors in tara la termenul stabilit.

Nicusor Constantinescu a fost suspendat din functia de presedinte al Consiliului Judetean Constanta

Prefectul Radu Volcinschi a emis ordinul de suspendare din functie a lui Nicusor Constantinescu, presedintele Consiliului Judetean Constanta. Volcinschi face parte din echipa de conducere Mazare-Constantinescu.

Dosarul lui Nicusor Constantinescu privind nefinantarea Centrului Militar Zonal, judecat la Constanta

Dosarul in care presedintele suspendat al Consiliului Judetean CJ) Constanta, Nicusor Constantinescu, este acuzat ca, in perioada 2009 - noiembrie 2013, nu a asigurat finantarea Centrului Militar Zonal Constanta a fost mutat de la Tribunalul Bucuresti la Tribunalul Constanta.

Dosarul lui Nicusor Constantinescu privind nefinantarea Centrului Militar Zonal, mutat la Tribunalul Constanta

Dosarul in care presedintele suspendat al CJ Constanta, Nicusor Constantinescu, este acuzat ca, in perioada 2009 - noiembrie 2013, nu a asigurat finantarea Centrului Militar Zonal Constanta a fost mutat de la.

Dosarul lui Nicusor Constantinescu privind finantarea Centrului Militar Zonal, mutat de la Bucuresti la Constanta

Dosarul in care presedintele suspendat al Consiliului Judetean CJ) Constanta, Nicusor Constantinescu, este acuzat ca nu a asigurat finantarea Centrului Militar Zonal Constanta a fost mutat de la Tribunalul Bucuresti la Tribunalul Constanta, informeaza Mediafax.

Mazare: Nicusor Constantinescu are o noua infectie

Primarul Radu Mazare a declarat, miercuri, ca seful suspendat al CJ Constanta, Nicusor Constantinescu, are o noua infectie in urma interventiei chirugicale suferite in SUA si din acest motiv nu poate incepe radioterapia, relateaza Mediafax.

Radu Mazare: Nicusor Constantinescu are o noua infectie si nu poate incepe radioterapia

Primarul Radu Mazare sustine ca presedintele Consiliului Judetean Constanta, Nicusor Constantinescu, are o noua infectie in urma interventiei chirugicale suferite in SUA si din acest motiv nu poate incepe radioterapia, informeaza Mediafax.

Radu Mazare: Nicusor Constantinescu are o noua infectie si din acest motiv nu poate incepe radioterapia

PrimarulRadu Mazare sustine ca presedintele Consiliului Judetean Constanta, Nicusor Constantinescu, are o noua infectie in urma interventiei chirurgicale suferite in SUA, motiv pentru care nu poate.

Seful CJ Constanta, Nicusor Constantinescu, a fost suspendat din functie

Presedintele Consiliului Judetean Constanta, Nicusor Constantinescu, a fost suspendat din functie. Masura vine dupa ce Curtea de Apel Bucuresti a decis mentinerea mandatului de arestare preventiva. in plus,.

Nicusor Constantinescu, suspendat din functia de presedinte al CJ Constanta

Nicusor Constantinescu a fost suspendat, luni, din functia de presedinte al Consiliului Judetean Constanta, dupa ce Curtea de Apel Bucuresti a decis, saptamana trecuta, mentinerea deciziei de arestare preventiva in cazul acestuia.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2187 seconds )