Libnet.ro
UNICEF

09:00

Exxon Mobil primeste de la Venezuela compensatii de 10 ori mai mici

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Exxon Mobil primeste de la Venezuela compensatii de 10 ori mai mici

Suma solicitata de Exxon Mobil de la Venezuela pentru exproprierea unor active ale companiei americane in 2007, de 1,6 miliarde de dolari, va fi de zece ori mai mica, relateaza The Wall Street Journal. continuă pe Wall-Street Ro

Exxon Mobil primeste despagubiri 10 ori mai mici de la Venezuela

Compania amricana Exxon Mobil va orimi din partea Venezuelei 1,6 miliarde de dolari pentru exproprierea unor active ale companiei americane in 2007. Suma este de 10 ori mai mica fata de cea ceruta de Exxon.

TOP 10 Cei mai valorosi sportivi din lume. Unde se situeaza Messi, Ronaldo sau Nadal?

Sportivi de zeci de milioane de dolari, James LeBron, Tiger Woods, Cristiano Ronaldo sau Rafael Nadal reprezinta unele dintre cele mai valoroase branduri din sportul mondial. Numele lor cantaresc greu atunci cand vine vorba Forbes.

TOP 10: Cele mai valoroase evenimente sportive

Cele mai mari evenimente sportive din lume nu reunesc doar cei mai bun sportive de pe planet. Ele aduc sponsori cu multi bani, iar premiile puse la bataie sunt fabuloase.

Barbatii, de doua ori mai expusi riscului de a muri dupa o fractura de sold

Desi femeile sunt mai predispuse la aparitia osteoporozei, boala care slabeste oasele, la nivel mondial, o treime din totalul fracturilor de sold se inregistreaza in randul barbatilor, care, potrivit Fundatiei Internationale a Osteoporozei, se confrunta cu un risc de doua ori mai mare de a muri din aceasta cauza.

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2217 seconds )