Libnet.ro
UNICEF

16:00

ExxonMobil si OMV Petrom incep forajul sondei Domino-2 in sectorul romanesc al Marii Negre

B1 B1,
ExxonMobil si OMV Petrom incep forajul sondei Domino-2 in sectorul romanesc al Marii Negre

ExxonMobil Exploration and Production Romania Limited, o filiala a corporatiei Exxon Mobil, si OMV Petrom SA au anuntat, luni, intr-un comunicat de presa, inceperea forajului la sonda Domino-2 in zona de mare. continuă pe B1

ExxonMobil si OMV Petrom incep forajul sondei Domino-2 in Marea Neagra

ExxonMobil si OMV Petrom SA OMV Petrom) anunta inceperea forajului la sonda Domino-2 in zona de mare adancime a blocului Neptun, in sectorul romanesc al Marii Negre. Datele colectate in timpul programului de foraj vor fi utilizate pentru a evalua dimensiunea si viabilitatea comerciala a zacamantului de gaze descoperit de sonda de explorare Domino-1, in anul 2012, se arata intr-un comunicat al Petrom.

ExxonMobil si OMV Petrom incep forajul sondei Domino-2 in sectorul romanesc al Marii Negre

ExxonMobil Exploration and Production Romania Limited, o filiala a corpora and tiei Exxon Mobil, and si OMV Petrom SA OMV Petrom) anun and ta inceperea forajului la sonda Domino-2 in zona de mare adancime a blocului Neptun, in sectorul romanesc al Marii Negre, informeaza un comunicat remis astazi redactiei.

ExxonMobil si Petrom incep forajul la o noua sonda in Marea Neagra

Petrom si ExxonMobil Exploration and Production Romania au inceput forajul unei noi sonde in perimetrul de mare adandime Neptun din Marea Neagra, unde cele doua companii au descoperit gaze naturale in anul 2012.

Petrom si ExxonMobil incep forajul la o noua sonda in Marea Neagra

ExxonMobil Exploration and Production Romania, din grupul american ExxonMobil, si OMV Petrom, din grupul austriac OMV, incep forajul in apa de mare adancime a blocului Neptun din Marea Neagra, unde cele doua companii au descoperit gaze in 2012.

OMV Petrom si ExxonMobil lanseaza un nou foraj in Marea Neagra

Companiile americana si austriaca OMV Petrom si ExxonMobil au anuntat ca vor icepe un nou foraj in Marea Neagra la mare adancime intr-un perimetru in care cele doua companii au gasit gaze in anul 2012.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2544 seconds )