Libnet.ro
UNICEF

19:00

F64 Studio organizeaza Black Friday 2014 pe 21 noiembrie

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
F64 Studio organizeaza Black Friday 2014 pe 21 noiembrie

F64 Studio, cel mai mare retailer specializat in comertul cu echipamente foto-video din Romania, va organiza editia din acest an a Black Friday pe data de 21 noiembrie. continuă pe Wall-Street Ro

Black Friday 2014 incepe cu o saptamana inainte de data obisnuita

EMAG va organiza cea de-a patra editie aBlack Fridayin data de 21 noiembrie. E un nou an cand magazinul online porneste Black Friday cu o saptamana inainte de data traditionala, adica ultima vineri din luna noiembrie.

Black Friday, in Romania: eMAG porneste cel mai mare eveniment de reduceri pe 21 noiembrie

EMAG va organiza cea de-a patra editie a Black Friday in data de 21 noiembrie. Black Friday, aceasta sarbatoare a reducerilor este, de regula, in ultima vineri din noiembrie, dar inca de anul trecut retailerul a schimbat data in Romania. in 2013, s-a desfasurat pe 22 noiembrie, dar alte magazine au respectat vechea data. Black Friday este cel mai mre eveniment al reducerilor atat in Romania, cat si in Statele Unite ale Americi, de unde a si pornit. in Romania, [].

eMag anunta Black Friday in data de 21 noiembrie, penultima zi de vineri a lunii

Retailerul online eMag a inregistrat, pe parcursul celor 3 zile din campania Revolutia Preturilor vanzari in valoare totala de 39 de milioane de lei, in crestere cu 30% fata de prima editie a acestei campanii, lansate in luna.

Pregatiti pentru Black Friday? Ce fac curierii si magazinele online

Adrian Mihai, managing partner al Fan Courier a subliniat in cadrul emisiunii WALL-STREET 360 ca anul acesta va depasi 2013 ca volum al vanzarilor de Black Friday. Fan Courier s-a pregatit de 5-6 luni in acest sens, crescand flota de masini dar si a.

Tudor Manea, eMag: Am ajuns la 1.000 de angajati; cautam inca 100 doar pentru Black Friday

Retailerul online eMag a ajuns la 1. 000 de angajati luna aceasta si isi propune sa continue angajarile in ultimul trimestru al anului, avand in vedere ca pentru Black Friday vor fi angajati temporar circa 100 de persoane, a declarat Tudor Manea,.

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2202 seconds )