Libnet.ro
UNICEF

00:07

Fabrica de la Nasal va fi redeschisa

România Liberă România Liberă,
Fabrica de la Nasal va fi redeschisa

Fabrica din Taga unde este produsa celebra branza de Nasal va fi redeschisa la finalul acestei luni. AgroTransilvania Cluster si FrieslandCampina Romania au anuntat incheierea procedurilor de reautorizare si reabilitare a fabricii de branzeturi de la Taga, judetul Cluj, in vederea reluarii productiei. Redeschiderea acestei unitati de productie a fost posibila in urma acordului semnat pe 29 august 2014 de FrieslandCampina Romania si Fabrica de Branzeturi Transilvania, care s-a nascut din asocierea dintre AgroTransilvania Cluster si Cooperativa Agricola Somes Aries. continuă pe România Liberă

Oficial BCE: Economia din zona euro este intr-o situatie critica

Economia din zona euro este intr-o situatie critica, din cauza ritmului slab de crestere si a inflatiei scazute, a declarat Yves Mersch, membru al Comitetului Executiv al Bancii Centrale.

Ministrul german de Externe avertizeaza ca situatia din estul Ucrainei este din nou grava

Seful diplomatiei germane, Frank-Walter Steinmeier a declarat ca situatia din regiunile separatiste din estul Ucrainei a devenit din nou grava, informeaza Reuters. Din pacate, situatia este din nou grava. Acum.

Demisia lui Francois Hollande, ceruta la o ceremonie unde este asteptat presedintele Frantei

Un avion de mici dimensiuni a survolat marti un memorial din nordul Frantei consacrat Primului Razboi Mondial care va fi inaugurat de presedintele Francois Hollande, purtand o banderola neagra pe care scria cu.

Ministrul german de externe: Situatia din estul Ucrainei este grava. Toate partile trebuie sa respecte acordul de incetare a focului

Ministrul german de externe Frank-Walter Steinmeier a declarat luni ca situatia din regiunile estice ale Ucrainei controlate de rebelii prorusi a devenit din nou grava si ca toate partile trebuie sa respecte.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2151 seconds )