Libnet.ro
UNICEF

14:30

Ce face BOR in SCANDALUL SEXUAL din Moldova. Episcopul de HUSI, la JUDECATA Sinodului Mitropoliei Moldovei

B1 B1,
Ce face BOR in SCANDALUL SEXUAL din Moldova. Episcopul de HUSI, la JUDECATA Sinodului Mitropoliei Moldovei

Purtatorul de cuvant al Patriarhiei, Vasile Banescu, a declarat ca Episcopul de Husi va fi judecat de Sinodul Mitropolitan din Iasi, dupa ce imaginile vor fi analizate. Purtatorul de cuvant al. continuă pe B1

Preotii implicati in scandalul sexual, audiati de Mitropolie

Mitropolia Iasului va audia preotii implicati in scandalul sexual de la Husi. S-a gasit un numar de opt fimulete care sunt atasate la dosar. Mitropolia asteapta un raspuns de la autoritati.

Horoscopul Culinar Negro 2000. Ce recomandari face Patrizia Paglieri nativilor din Rac!

Negro 2000 si Chef Patrizia Paglieri prezinta rubrica Horoscopul Culinar. In fiecare luna, Chef Patrizia face recomandari culinare in functie de specificul zodiei. Pentru nativii din zodia Rac, Patrizia Paglieri recomanda salate de fructe de mare.

SEXGATE in sutana: Reactia Patriarhiei in scandalul sexual in care este implicat Episcopul de Husi (FOTO, VIDEO)

Amenintari, santaj, filmulete compromitatoare. Sunt doar cateva dintre ingredientele unei povesti in care Episcopul Husilor, Corneliu Barladeanu, a fost filmat.

Acuzatii dure ale unui for ortodox in scandalul sexual cu episcopul Husilor: A violat practic acesti tineri de la seminarul teologic

Comunitatea Ortodoxa Romana din Italia CORI), o organizatie religioasa care militeaza pentru o reforma radicala administrativa si morala a Bisericii Ortodoxe Romane, a reactionat in cazul sc.

ştiri de la B1

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2037 seconds )