Libnet.ro
UNICEF

13:00

Facebook vedete. Cele mai interesante postari de saptamana aceasta!

ADPM ADPM,
Facebook vedete. Cele mai interesante postari de saptamana aceasta!

De la Ellie White, Carmen Negoita sau Adela Popescu si pana la Andreea Marin ori Mihai Morar, iata ce au postat vedetele, saptamana aceasta, pe paginile lor oficiale de Facebook!. continuă pe ADPM

Documentare de stiinta. Cele mai interesante productii din seara aceasta

Cei care doresc sa urmareasca documentare de stiinta in seara aceasta la TV au la dispozitie cateva productii interesante. Iata cateva recomandari:.

Filme de animatie in weekend la TV. Cele mai interesante productii

Cei care doresc sa vada filme de animatie in weekend la TV au la dispozitie cateva productii interesante, unele dintre ele clasice.

Filme de comedie la TV. Cele mai bune pelicule din seara aceasta

Cei care vor sa urmareasca filme de comedie la TV in seara aceasta au la dispozitie cateva pelicule interesante in program. Iata cateva recomandari pentru dumneavoastra:.

Vedete Romania. Ce au facut saptamana aceasta

Fie ca vorbim despre Ilinca Vandici, Mihaela Borcea, Dana Savuica, Catalin Botezatu sau Lidia Buble si Razvan Simion, iata ce au facut vedetele din Romania in aceasta saptamana!.

Cele mai laudaroase zodii: Leii si Varsatorii, printre cei mai falosi nativi

Cele mai laudaroase zodii. Astrele au o influenta majora asupra comportamentului unei persoane, potrivit astrologilor, asa ca unii dintre nativi pot fi, tocmai din aceasta cauza, mai laudarosi decat altii.

Sinteza zilei. Cele mai socante imagini ale anului

Cele mai socante imagini ale anului, care sunt din Siria, dar si fotografii dramatice din Ucraina, cu refugiati pe drumul disperarii, au fost prezentate joi, la emisiunea Sinteza zilei, de la Antena 3. Cele mai.

Cele mai frumoase locuri din India

Cele mai frumoase locuri din India. India este o tara a paradoxurilor, cu oameni care traiesc de pe o zi pe alta si oameni care se bucura de tot luxul, oameni deschisi la nou si oameni ancorati in traditii de mii de ani. Totodata, India este una dintre cele mai vizitate destinatii turistice din lume, unde calatorii pot alege atat minuni ale naturii, cat si monumente incarcate de traditie.

Premiile Ig Nobel 2015: Cele mai inutile descoperiri stiintifice ale ultimului an

Cercetatorii care au studiat efectele saruturilor intense, prezenta globala a cuvantului ha? sau cat de rau dor miscaturile de albina pe diverse parti ale corpului sunt printre descoperirile laureate in cadrul editiei de anul acesta a premiilor Ig Nobel, care rasplatesc cele mai inutile sau amuzante descoperiri stiintifice.

Rhino, unul dintre cele mai ciudate vehicule inventate vreodata

Inventatorul greco-american, Elie Aghnides a adunat o avere pe urma inventiilor sale inteligente. Una dintre cele mai neobisnuite creatii ale sale a fost Rhino, un vehicul cu patru roti construit pentru a patrula si a apara terenurile fara de drumuri din Alaska si Canada. Construit in anul 1954, vehiculul cu motor de 110 cai putere, [] Rhino, unul dintre cele mai ciudate vehicule inventate vreodata Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Una dintre cele mai cunoscute cicliste din Italia a murit. Avea numai 45 de ani si era bolnava de cancer

Sportul din Italia este in doliu. Valeria Cappellotto, una dintre cele mai cunoscute cicliste din Peninsula, a pierdut, la doar 45 de ani, lupta cu o boala teribila, cancerul. Valeria Cappellotto este sora.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2272 seconds )