Libnet.ro
UNICEF

08:00

Falsi inspectori ANAF, trimisi in judecata

Adevărul Adevărul,
Falsi inspectori ANAF, trimisi in judecata

Procurorii Parchetului de pe langa Judecatoria Brasov i-au trimis in judecata pe IlieDraghici, aflat in arest preventiv, si peGabriel MihaiConstantin. continuă pe Adevărul

Alexandru Kiss si Beneamin Rus, trimisi in judecata de procurorii DNA Oradea. Sunt acuzati de infractiuni de coruptie

La doua saptamani de cand au fost retinuti de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie Oradea, Alexandru Kiss, vicepresedintele Consiliului Judetean Bihor si Beneamin Rus, patronul Grupului Selina au fost trimisi in judecata. inaintea judecatorilor ei vor ajunge sub control judiciar, fiind acuzati de savarsirea unor infractiuni de coruptie si spalare de bani.

Brasov: Doi barbati care pretindeau ca sunt inspectori ANAF au fost trimisi in judecata

Doi barbati care pretindeau ca sunt inspectori ANAF si amendau mai multe firme pentru diverse nereguli constatate in actele contabile au fost trimisi in judecata pentru inselaciune si uzurpare de calitati.

Brasoveni, trimisi in judecata dupa ce au pretins ca sunt inspectori ANAF. Cate amenzi au aplicat inspectorii pana au fost prinsi

Doi brasoveni care au pretins ca sunt inspectori ANAF au fost trimisi in judecata pentru inselaciune si uzurpare de calitati oficiale, dupa ce au inselat mai multe firme carora le dadeau amenzi pentru diverse nereguli constatate in actele contabile.

Doi maramureseni care au braconat cerbi in valoare de 60.000 de euro au fost trimisi in judecata de procurorii suceveni

Raul Gabriel Timis si Paul Sorin Danci, ambii din orasul Borsa, judetul Maramures, sunt acuzati de braconaj cinegetic si nerespectarea regimului armelor si munitiilor. Cei doi au braconat, in noaptea de 27 spre 28 aprilie 2012, cinci cerbi producand un prejudiciu statului in valoare de 60. 000 de euro.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2201 seconds )