Libnet.ro
UNICEF

19:30

Familia ostaticului Peter Kassig cere gruparii Stat Islamic sa-l elibereze. Teroristii au amenintat ca americanul va fi ucis

Antena3 Antena3,
Familia ostaticului Peter Kassig cere gruparii Stat Islamic sa-l elibereze. Teroristii au amenintat ca americanul va fi ucis

Familia americanului Peter Kassig, tinut ostatic de gruparea Stat Islamic SI) si amenintat cu moartea, a publicat sambata pe YouTube o inregistrare video in care le cere rapitorilor sa il elibereze pe fiul. continuă pe Antena3

Familia ostaticului american Peter Kassig cere gruparii Stat Islamic sa il elibereze

Familia americanului Peter Kassig, tinut ostatic de gruparea Stat Islamic SI) si amenintat cu moartea, a publicat sambata pe YouTube o inregistrare video in care le cere rapitorilor sa il elibereze pe fiul.

Australia se alatura coalitiei internationale impotriva gruparii Stat Islamic

Australia a autorizat vineri raiduri aeriene si mobilizarea fortelor speciale impotriva organizatiei Stat Islamic SI) in Irak, alaturandu-se astfel coalitiei internationale, a anuntat premierul australian,.

Occidentalii decapitati de teroristii gruparii Statul Islamic

Lucratorul umanitar britanic Alan Henning, rapit in decembrie si decapitat vineri, este al cincilea ostatic occidental decapitat in acest an de catre jihadisti din cadrul gruparii Stat Islamic SI) sau organizatii afiliate la SI.

Cine este Peter Kassig, desemnat drept urmatoarea victima a Statului Islamic: fost soldat american reintors in Siria pentru a ajuta refugiatii

Peter Kassig a ajuns prima data in Orientul Mijlociu ca soldat al armatei Statelor Unite ale Americii si s-a reintors acolo ca tehnician medical, simtindu-se dator sa ajute victimele razboiului. Kassig este, dupa cum anunta Statul Islamic in filmul decapitarii celui de-al doilea britanic Alan Henning, urmatoarea victima de origine americana.

Turcia: Vom lupta impotriva gruparii Statul Islamic si a regimului Assad

Turcia va lupta impotriva militantilor gruparii Statul Islamic SI), precum si a altor organizatii teroriste, insa isi va urma in paralel obiectivul de a-l inlatura de la putere pe actalul lider sirian, Bashar al-Assad, a anuntat de curand presedintele turc Recep Tayyip Erdogan, potrivit Reuters.

Parlamentul Turciei aproba participarea la operatiuni contra grupului terorist Stat Islamic

Parlamentul Turciei a aprobat joi, cu o larga majoritate, un proiect de rezolutie care permite efectuarea de operatiuni militare in Irak si Siria, impotriva grupului terorist Stat Islamic. in ultimele zile, Turci.

Gruparea terorista Stat Islamic a mai DECAPITAT un ostatic

Gruparea terorista Stat Islamic SI) a mai decapitat un barbat, pe britanicul Alan Henning, acesta fiind al patrulea ostatic occidental ucis in acest mod. Anuntul a fost facut vineri seara, de Centrul.

inca un ostatic, DECAPITAT de gruparea terorista Stat Islamic

Gruparea terorista Stat Islamic SI) a mai decapitat un barbat, un britanic rapit de ei anul trecut in Siria, in timp ce lucra pentru o organizatie umanitara. Britanicul Alan Henning, in varsta de 47 de.

Gruparea terorista Stat Islamic a mai DECAPITAT un ostatic. Britanicul Alan Henning lucra pentru o organizatie umanitara

Gruparea terorista Stat Islamic SI) a mai decapitat un barbat, un britanic rapit de ei anul trecut in Siria, in timp ce lucra pentru o organizatie umanitara. Britanicul Alan Henning, in varsta de 47 de.

Gruparea Stat Islamic afirma ca l-a decapitat pe ostaticul britanic Alan Henning

Gruparea Stat Islamic SI) a revendicat executarea prin decapitare a lucratorului umanitar britanic Alan Henning ca represalii la atacurile aeriene britanice contra SI in Irak. O inregistrare video intitulata un.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2497 seconds )