Libnet.ro
UNICEF

22:15

Familia Voiculescu contesta sechestrul pus in dosarul ICA

Adevărul Adevărul,
Familia Voiculescu contesta sechestrul pus in dosarul ICA

In timp ce procurorii anticoruptie continua demersurile de identificare si sechestrare a proprietatilor si conturilor condamnatilor in dosarul privatizarii ilegale a Institutului de Cercetari Alimentare, fetele lui Dan Voiculescu au contestat in instanta sechestrul pus pe bunurile familiei. continuă pe Adevărul

Fiicele lui Dan Voiculescu contesta in instanta sechestrul din dosarul ICA. Contestatiile, judecate pe 25 si 29 august

Fiicele lui Dan Voiculescu, Camelia si Corina Voiculescu, au depus joi, la Tribunalul Bucuresti, doua contestatii la executare in legatura cu sechestrul pus pe mai multe bunuri in dosarul ICA, prin decizia definitiva a Curtii de Apel Bucuresti, informeaza Agerpres.

Corina si Camelia Voiculescu au contestat sechestrul pus de instanta in dosarul ICA

Fiicele omului de afaceri Dan Voiculescu, Corina si Camelia, au depus joi, la Tribunalul Bucuresti, doua contestatii la executare impotriva sechestrului dispus in urma deciziei pronuntate in dosarul ICA, in care seful Intact a fost condamnat la zece ani de inchisoare. Statul trebuie sa recupereze in acest caz 60 de milioane de lei, prejudiciul adus de cei condamnati in acest dosar.

Fiicele lui Dan Voiculescu contesta in instanta sechestrul pus in dosarul ICA

Fiicele lui Dan Voiculescu au depus, joi, la Tribunalul Bucuresti, doua contestatii la executare in cazul sechestrului dispus prin decizia definitiva data in dosarul privatizarii ICA. Una dintre contestatii.

Proprietarii si chiriasii terenurilor si cladirilor din dosarul ICA, citati la DNA. Sediul Antena 3, pus sub sechestru

Proprietarii si chiriasii terenurilor si cladirilor din dosarul ICA au fost citati de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA) pentru a li se aduce la cunostinta ca pe bunurile acestora s-a instituit sechestru, in urma deciziei Curtii de Apel Bucuresti. Astfel, avocatii lui Dan Voiculescu au fot informati ca a fost pus sub sechestru imobilului de pe Soseaua Bucuresti-Ploiesti nr. 25-27, unde este sediul Antena 3.

Avocata lui Dan Voiculescu a contestat in instanta sechestrul pus pe sediul Antenelor

Avocata lui Dan Voiculescu, Maria Vasii, a anuntat miercuri ca a contestat in instanta sechestrul pus pe sediul Antenelor din Soseaua Bucuresti-Ploiesti, considerand ca aceasta masura nu are temei legal. Con.

Avocata lui Dan Voiculescu a contestat in instanta sechestrul pus pe sediul Antena 3: Activitatea postului, neafectata (VIDEO)

Avocata lui Dan Voiculescu, Maria Vasii, a anuntat miercuri ca a contestat in instanta sechestrul pus pe sediul Antenelor din Soseaua Bucuresti-Ploiesti, considerand ca aceasta masura nu are temei legal.

Deutsche Welle: Condamnarea lui Dan Voiculescu in dosarul ICA, o decizie prin care judecatorii au aparat democratia de alegatori

Condamnarea lui Dan Voiculescu in dosarul ICA, o decizie prin care judecatorii au aparat democratia de alegatori. Este concluzia unui articol publicat de jurnalistii de la Deutsche Welle. Acestia sunt convinsi.

Deutsche Welle: Condamnarea lui Dan Voiculescu in dosarul ICA, o decizie prin care judecatorii au aparat democratia de alegatori

Condamnarea lui Dan Voiculescu in dosarul ICA, o decizie prin care judecatorii au aparat democratia de alegatori. Este concluzia unui articol publicat de jurnalistii de la Deutsche Welle. Acestia sunt convinsi.

Judecatoarea care l-a condamnat pe Dan Voiculescu in dosarul ICA vrea sa plece la Consiliul Europei

Magistratul Camelia Bogdan, care a judecat dosarul ICA, a cerut CSM sa-si dea acordului pentru a putea participa la procedura de selectie pentru o eventuala detasare la Comitetul Selectat de Experti pentru Evaluarea Masurilor de Combatere a Spalarii Banilor - Moneyval, din Consiliul Europei.

CSM: Dosarul ICA, repartizat legal completului format din judecatorii Bogdan si Mihalcea

Inspectia Judiciara din Consiliul Superior al Magistraturii CSM) a stabilit, in urma verificarilor, ca dosarul ICA, in care Dan Voiculescu a fost condamnat la 10 ani de inchisoare, a fost repartizat in mod legal completului format din judecatorii Camelia Bogdan si Alexandru Mihalcea.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,311 seconds )