Libnet.ro
UNICEF

01:05

Familiile cu venituri mici vor primi ajutoare pentru incalzirea cu energie electrica

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Familiile cu venituri mici vor primi ajutoare pentru incalzirea cu energie electrica

Familiile cu venituri cuprinse in intervalul 155-615 lei/persoana vor primi ajutoare pentru incalzirea cu energie electrica, ce vor varia intre 48 de lei si 240 de lei, potrivit unei ordonante adoptate in sedinta de astazi a Guvernului. continuă pe Ziarul Bursa

Ajutorul la incalzirea cu gaze, majorat de Guvern. Se va acorda ajutor financiar si la energia electrica

Cuantumul ajutoarelor pentru incalzirea cu gaze naturale va fi majorat pentru a acoperi cresterea cu 6% a pretului la gazele naturale, iar persoanele si familiile cu venituri reduse vor primi ajutoare, cuprinse.

Guvernul introduce ajutoare financiare pentru cei care se incalzesc cu energie electrica si creste cuantumul ajutoarelor pentru gaze

Persoanele si familiile cu venituri reduse vor primi ajutoare cuprinse intre 48 lei si 240 lei pentru incalzirea cu energie electrica, in vreme ce cuantumul ajutoarelor pentru incalzirea cu gaze naturale va fi majorat pentru a acoperi cresterea cu 6 % a pretului la gazele naturale, potrivit unei ordonante de urgenta adoptate astazi de Guvern.

Protectie sociala: Guvernul introduce ajutoarele pentru incalzirea cu energie electrica

Guvernul a introdus ajutoarele pentru incalzirea cu energie electrica, care vor varia intre 240 lei pentru familiile/persoanele cu venituri pana la 155 lei/persoana si 48 lei pentru venituri de pana la 615 lei/persoana, arata un comunicat al Executivului. Guvernul a anuntat si ajustarea ajutoarelor pentru incalzirea cu gaze naturale, care sa asigure acoperirea cresterii de 6 % a pretului la gazele naturale. Primarii vor fi obligati sa verifice daca solicitantii de ajutoare sociale au dreptul sa le primeasca.

Guvernul majoreaza ajutorul pentru caldura

Guvernul va majora ajutorul pentru incalzirea cu gaze, astfel incat sa fie acoperita scumpirea cu 6%. De asemenea, se vor introduce ajutoare pentru incalzirea cu energie electrica. Ordonanta propusa de Guvern.

Bugetarii nu vor primi tichete de masa, cadou si de vacanta nici anul viitor.

Guvernul a decis sa mentina si anul viitor interdictia de a acorda tichete de masa, tichete-cadou sau de vacanta catre bugetari, prin ordonanta aprobata in sedinta de marti, transmite Mediafax. Aceste drepturi nu au mai fost acordate incepand cu anul 2009, iar actualul Guvern a decis sa blocheze platile si in 2014. Exceptate vor fi institutiile finantate integral din venituri proprii. La finele anului trecut, cand Guvernul a decis sa sisteze acordarea acestor tichete pe anul 2013, premierul .

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2155 seconds )