Libnet.ro
UNICEF

08:00

Bugetarii nu vor primi tichete de masa, cadou si de vacanta nici anul viitor.

România Liberă România Liberă,
Bugetarii nu vor primi tichete de masa, cadou si de vacanta nici anul viitor.

Guvernul a decis sa mentina si anul viitor interdictia de a acorda tichete de masa, tichete-cadou sau de vacanta catre bugetari, prin ordonanta aprobata in sedinta de marti, transmite Mediafax. Aceste drepturi nu au mai fost acordate incepand cu anul 2009, iar actualul Guvern a decis sa blocheze platile si in 2014. Exceptate vor fi institutiile finantate integral din venituri proprii. La finele anului trecut, cand Guvernul a decis sa sisteze acordarea acestor tichete pe anul 2013, premierul . continuă pe România Liberă

Bugetarii nu vor primi tichete de masa nici anul viitor

Membrii Guvernului au decis sa mentina si anul viitor interdictia de a acorda tichete de masa, tichete-cadou sau de vacanta catre bugetari, potrivit Antena 3.

Bugetarii nu vor primi tichete de masa nici in 2014

Membrii Guvernului au decis sa mentina si anul viitor interdictia de a acorda tichete de masa, tichete-cadou sau de vacanta catre bugetari, informeaza Mediafax. Aceste drepturi nu au mai fost acordate.

Guvernul nu acorda nici anul viitor tichete de masa, cadou si de vacanta bugetarilor

Guvernul a decis sa mentina si anul viitor interdictia de a acorda tichete de masa, tichete-cadou sau de vacanta catre bugetari, prin ordonanta aprobata in sedinta de marti. Aceste drepturi nu au.

Familiile cu venituri mici vor primi ajutoare pentru incalzirea cu energie electrica

Familiile cu venituri cuprinse in intervalul 155-615 lei/persoana vor primi ajutoare pentru incalzirea cu energie electrica, ce vor varia intre 48 de lei si 240 de lei, potrivit unei ordonante adoptate in sedinta de astazi a Guvernului.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2343 seconds )