Libnet.ro
UNICEF

01:06

O zi fara nicio crima. Tara unde nimeni nu a fost ucis timp de 24 de ore, pentru prima data in ultimii doi ani

Hotnews Hotnews,
 O zi fara nicio crima. Tara unde nimeni nu a fost ucis timp de 24 de ore, pentru prima data in ultimii doi ani

Una dintre cele mai periculoase tari din lume a inregistrat prima zi fara nicio crima din ultimii doi ani. continuă pe Hotnews

Prima zi din ultimii doi ani fara nicio crima in El Salvador, una dintre cele mai violente tari din lume

El Salvador, una dintre tarile cu cea mai mare rata a criminalitatii din lume, a inregistrat saptamana aceasta prima zi din ultimii doi ani in care nu s-a inregistrat nicio crima, scrie The Guardian.

PRIMA zi in ultimii DOI ani in care nu s-a inregistrat nicio crima in El Salvador

Situatie aparent normala, insa nu si pentru aceasta tara. El Salvador a ajuns pentru prima data in doi sa nu inregistreze nicio crima intr-o zi. Aceasta tara este una dintre.

Noi amanunte in ancheta privind crima de la Viseu de Jos. Ipoteza: politistul ar fi fost ucis din cauza unei amenzi

Noi detalii cutremuratoare ies la iveala in cazul anchetei de la Viseu de Jos. Polititul Gheorghe Nistor ar fi fost ucis intre orele 10. 00 si 11. 00, cel putin asta reiese din comunicatul remis presei de catre Parchetul de pe langa Tribunalul Maramures. Acesta l-a amendat contrabentional pe unul dntre frati, cu cateva zile in urma, pentru tulburarea linistii publice.

Un tanar din judetul Sibiu a fost UCIS in Italia. ROMANUL a fost impuscat CU SANGE RECE intr-un club

Un roman din judetul Sibiu a fost ucis in Italia, fiind impuscati mortal intr-un club din Catania, un oras din sud-estul statului italian. Florin Nicolae Dinu a fost implicat intr-o.

Trei kamikaze au incercat sa intre in comisariatul de politie din Gaziantep. Unul dintre ei a fost ucis intr-un schimb de focuri. Ceilalti doi sunt cautati de autoritati |FOTO + VIDEO

Un kamikaze care incerca sa intre intr-un post de politie din orasul turc Gaziantep, situat in apropiere de frontiera cu Siria, a fost ucis, marti, de politia turca.

Strania poveste a unei Hotarari aprobate de Guvernul Grindeanu, fara nicio ora de dezbatere publica. Cum ar putea fi interzise exporturile de energie, invocandu-se o iminenta criza energetica

Guvernul Grindeanu a ignorat total Legea 52/2003 privind transparenta decizionala, aproband in sedinta de joi o Hotarare, fara ca aceasta sa treaca nici macar printr-o ora de dezbatere. Actul normativ, care nu era Ordonanta de Urgenta, ci doar o Hotarare, a fost introdus, pur si simplu, pe ordinea suplimentara de zi a sedintei de Guvern de catre ministrul energiei Toma Petcu. Abia dupa lungi insistente ale HotNews. ro, Ministerul Energiei a recunoscut existenta acestui act normativ. Dar de ce a incercat Ministerul Energiei sa transforme un act normativ intr-un secret bine pazit? Poate pentru ca existenta lui nu este bine fundamentata? Principala prevedere a acestuia este anularea exporturilor de energie cand situatia o cere, motivand o notificare a Transelectrica cu privire la iminenta aparitiei unei situatii de criza in functionarea Sistemului Energetic National.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2182 seconds )