Libnet.ro
UNICEF

16:00

FARA PRECEDENT. Contract in valoare de 325 MILIOANE de dolari pentru un sportiv

Antena3 Antena3,
FARA PRECEDENT. Contract in valoare de 325 MILIOANE de dolari pentru un sportiv

Clubul de baseball Miami Marlins ii ofera un contract fara precedent in istoria sportului profesionist american jucatorului Giancarlo Stanton, in valoare totala de 325 de milioane de dolari 260 de milioane de. continuă pe Antena3

Contract record: Un jucator de baseball va castiga 325 milioane dolari in 13 ani

Jucatorul de baseball Giancarlo Stanton a primit un contract record din partea clubului Miami Marlins. Stanton ar urma sa castige pe parcursul a 13 ani nu mai putin de 325 milioane dolari circa 260 milioane euro, la cursul zilei).

SUA pune recompensa pe capul a doi romani. Peste 1,7 milioane de dolari pentru prinderea acestora, acuzati de fraude cibernetice

Autoritatile americane sunt gata sa plateasca pentru prinderea a doi romani acuzati de fraude cibernetice in SUA. Pentru prinderea lui Nicolae Popescu a fost fixata o recompensa de un milion de dolari, iar pentru Daniel Bosogioiu SUA ar plati 750. 000 de dolari.

Sven-Goran Eriksson va antrena Shanghai East, pentru 6 milioane dolari

Suedezul Sven-Goran Eriksson, fost selectioner al Angliei, a preluat formatia asiatica Shanghai East, acolo unde va primi un salariu anual de 6 milioane dolari.

Exporturi de 18,35 milioane de dolari, pentru Antibiotice

Antibiotice Iasi simbol ATB, la categoria I a BVB), a inregistrat la finalul lunii septembrie 2014 un profit net de 20,3 milioane lei, cu 14 procente mai mare decat profitul net inregistrat in intervalul ianuarie - septembrie 2013, potrivit unui raport transmis BVB.

Rompetrol Rafinare si-a redus pierderile, la 41,7 milioane dolari

Rompetrol Rafinare RRC) a inregistrat, in primele noua luni, o piedere de 41,7 milioane de dolari, in scadere cu 51,5% fata de perioada similara a anului trecut, pe fondul unei cifre de afaceri de 4,33 miliarde dolari, in crestere cu 27%, potrivit raportului transmis Bursei de Valori Bucuresti.

Un pasager a platit 1200 de dolari pentru acces la WiFi in avion

Atunci cand vine vorba de internetul in avion acesta exista la multe zboruri internationale insa vine sub forma unui serviciu suplimentar. Motivul pentru care companiile aeriene detin un monopol pe conexiunea la internet si ofera accessul la WiFi sub forma unui pachet ce se achizitioneaza suplimentar este faptul ca acea conexiune se bazeaza pe satelit, care la randul lui este costisitor. Un pasager al zborului Singapore Airlines de la Londra la Singapore a optat pentru acest pachet de servicii. Mai [].

MFE: 190 milioane euro pentru locuitorii fostelor zone industrializate

Ministerul Fondurilor Europene MFE), prin Autoritatea de Management AM) pentru Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane POS DRU), lanseaza patru apeluri de propuneri de proiecte dedicate, in special, locuitorilor din fostele zone industrializate. Finantarile disponibile se ridica la 190 milioane euro.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2475 seconds )