Libnet.ro
UNICEF

00:07

Fata de 13 ani din Timisoara care a fost data disparuta, a fost gasita pe o strada din oras

România Liberă România Liberă,
Fata de 13 ani din Timisoara care a fost data disparuta, a fost gasita pe o strada din oras

Politistii din Timisoara au gasit-o pe Maria Popov, fata de 13 ani care a fost data disparuta marti,. continuă pe România Liberă

Fata de 13 ani din Timisoara, data disparuta dupa ce a plecat spre scoala si nu a mai revenit

Politistii din Timisoara cauta o fata de 13 ani care, luni, a plecat spre scoala, insa nu s-a mai in.

Fata de 13 ani din Timisoara, data disparuta dupa ce a plecat spre scoala si nu a mai revenit

Politistii din Timisoara cauta o fata de 13 ani care, luni, a plecat spre scoala, insa nu s-a mai intors acasa. Oricine poate da relatii despre tanara este rugat sa sune la numarul de urgente 112.

Criminalul fetei de 17 ani din Prahova a fost prins. Se ascundea chiar sub nasul politistilor. Primele imagini

Criminalul din Prahova a fost prins de catre autoritati, duminica, dupa ore in sir de cautari. Tanarul se numeste Marin Laurentiu si i-a pus capat zilelor iubitei sale. Fata avea doar 17 ani si n-a mai putut sa scape din mainile atacatorului sau. Criminalul fetei de 17 ani din Prahova a fost prins! Politistii au .

Fata de 14 din Bacau, care disparuse de acasa dupa o cearta cu familia, a fost gasita

Andreea Clara Chiru, adolescenta de 14 ani disparuta de patru zile de acasa, a fost gasita. Familia fetei a fost disperata in toate aceste patru zile, de cand nu s-a mai stiut nimic de ea. Totul a.

Umilintele la care a fost supusa o adolescenta de 13 ani. S-a intamplat chiar in fata tuturor colegilor

O adolescenta de 13 ani din a fost victima umilintelor unui primar, in fata tururor colegilor si profesorilor. Cosmarul ei a inceput joia trecuta, cand primarul comunei Petrachioaia i-a interzis elevei de.

Acuzatii grave la CSM Ploiesti. O fata de 13 ani povesteste cum asistentul medical al echipei de handbal pipaie sportivele minore la dusuri

O fata de 13 ani povesteste cum asistentul medical al echipei de handbal pipaie sportivele minore la dusuri! Abuzurile la care fata, dar si alte colege de la juniori sunt supuse, au fost facute public pe.

Primarul care a umilit o fetita de 13 ani fiindca a trantit usa microbuzului scolar: Nu poti sa-i scazi nota la purtare, nu poti s-o atingi nici cu o floare

Primarul comunei Petrachioaia, judetul Ilfov, a pedepsit o eleva de 13 ani care a trantit usa microbuzului scolar: 30 de zile, fata trebuie sa mearga pe jos la scoala.

VIDEO Directorul unui liceu de elita din Timisoara, filmat cand alunga cu extinctorul elevii fumatori: A fost ceva din instinct, pentru ca avem probleme deosebite pe zona de fumat

Directorul unui liceu de elita din Timisoara a fost filmat cand alunga elevii fumatori din curtea liceului folosind un extinctor, scrie Opinia Timisoarei. El pulverizeaza continutul spre copii, iar acestia incep sa chiue si sa alerge in toate directiile. Directorul spune ca regreta gestul, pe care l-a facut din instinct.

O minora 13 ani, supusa unor perversiuni sexuale de doi barbati, a fost umilita si de catre judecatorii care trebuiau sa-i faca dreptate

O minora 13 ani, supusa unor perversiuni sexuale de doi barbati, a fost umilita si de catre judecatorii care trebuiau sa-i faca dreptate. Magistratii Tribunalului Dambovita au obligat-o pe fetita sa.

Incident teribil la Bistrita. Un elev de 13 ani a cazut de la etajul al doilea a scolii. Copilul a fost transportat de urgenta la spital

Un copil in varsta de 13 ani din judetul Bistrita-Nasaud a fost ranit grav, miercuri, dupa ce a cazut de la etajul al doilea, prin balustrada scarilor, la Scoala Gimnaziala Mihai Eminescu Nasaud, a.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,272 seconds )