Libnet.ro
UNICEF

14:30

O fata de 16 ani, care se pregatea sa comita un atentat, a fost INCULPATA in Franta

România Liberă România Liberă,
O fata de 16 ani, care se pregatea sa comita un atentat, a fost INCULPATA in Franta

O adolescenta de 16 ani care se declara pregatita sa comita un atentat in Franta a fost inculpata luni si plasata in detentie provizorie, au anuntat surse judiciare. continuă pe România Liberă

Tragedie pe DN7. O adolescenta de 16 ani a murit, dupa ce a iesit pe trapa masinii sa-si faca un seflie

Tragedie in judetul Valcea. O fata de 16 ani a murit in timp ce se afla cu prietenii intr-o masina, care circula pe DN7 A, in zona Vidra. Fata a iesit pe trapa masinii sa ia o gur?.

Mama la 16 ani: Este greu. Un copil nu este o papusa. Semnal de alarma: numarul minorelor insarcinate s-a dublat la Iasi

Medicii celei mai mari maternitati din Capitala Moldovei trag un semnal de alarma si arata ca numarul mamelor minore s-a dublat in ultimii sapte ani. in prima jumatate a acestui an sunt deja inregistrate 102 cazuri, fata de 137 cate au fost pe tot parcusul anului 2009.

Un bebelus de 11 luni si un adolescent de 16 ani s-au ales cu arsuri serioase, in urma unor incidente stupide

Vineri dupa-masa, un bebelus de 11 luni si un adolescent de 16 ani au fost transportati de urgenta cu un elicopter SMURD la o clinica bucuresteana. Cei doi au avut parte de niste incidente stupide: copilasul a scos o cana cu apa fiarta din cuptorul cu microunde, iar adolescentul a incercat sa aprinda focul intr-o soba cu benzina.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,227 seconds )