Libnet.ro
UNICEF

14:30

FBI a dezvaluit imagini socante din timpul atacului de la baza militara din Washington (VIDEO)

B1 B1,
FBI a dezvaluit imagini socante din timpul atacului de la baza militara din Washington (VIDEO)

FBI a publicat magini socante cu atacatorul de la baza militara din Washington care isi vaneaza victimele pe coridoarele cladirii. Din imaginile publicate la 10 zile, anchetatorii federali au concluzionat ca. continuă pe B1

VIDEO. Imagini socante din timpul atacului de la baza militara din Washington.

FBI a publicat imagini socante cu atacatorul de la baza militara din Washington care si-a vanat victimele pe coridoarele cladirii, informeaza b1. ro. Atacatorul este surprins cum intra pe usa principala a sediului central al Fortelor Navale americane din Washington si cum isi cauta victime la fiecare etaj si in fiecare birou. Sunt indicii care arata ca Alexis era pregatit sa moara in timpul atacului si ca a acceptat moartea drept o consecinta inevitabila a actiunilor sale. Nu exista nicio .

Imagini SOCANTE. Fiul lui Calin Geambasu ATACAT de un maidanez. Cainele s-a repezit la fata copilului

Fiul lui Calin Geambasu a fost atacat din senin de un maidanez. Animalul a sarit sa il muste de fata pe copilul de patru ani, dupa ce baiatul s-a jucat cu el minute in sir. intreaga scena a fost.

VIDEO Un reporter a surprins starea de groaza a oamenilor in timpul atacului de la Nairobi

Un reporter de la CCTV Africa a reusit sa filmeze momentul in care teroristii musulmani au inceput sa atace mallul de lux Westgate din Nairobi, Kenya.

VIDEO Un reporter a surprins groaza oamenilor in timpul atacului de la Nairobi

Un reporter de la CCTV Africa a filmat momentul in care teroristii musulmani au inceput sa atace mallul de lux Westgate din Nairobi, Kenya.

ştiri de la B1

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2279 seconds )