Libnet.ro
UNICEF

07:30

Fed Cup: Urmatorii pasi pentru Romania

Online Sport Online Sport,
Fed Cup: Urmatorii pasi pentru Romania

Romania sa calificat in Grupa a II-a Mondiala a Fed Cup, printre primele 16 echipe de tenis feminin din lume, si cauta sa avanseze mai departe. Iata care sunt urmatoarii pasi si posibilii adversari pentru Simona Halep, Sorana Cirstea si Compania. continuă pe Online Sport

AZI LIVE FED CUP Tragerea la sorti a intalnirii Romania - Serbia (13:00)

Astazi, de la ora 13:00, are loc tragerea la sorti a meciurilor din intalnirea de Fed Cup dintre Romania si Serbia 19 si 20 aprilie). Apasati pentru a vedea ordinea meciurilor. Dupa tragerea la sorti, tot in aceasta pagina, urmeaza live text declaratii de presa ale jucatoarelor.

Sorana Cirstea califica Romania in Grupa Mondiala II a Fed Cup

De sase mingi de meci a avut nevoie Sorana Cirstea pentru a se impune impotriva Bojanei Jovanovski in trei seturi, dupa mai bine de doua ore de joc, cu 6-2, 6-7 7), 6-3.

Fed Cup: Prima victorie si pentru Halep. Romania conduce Serbia cu 2-0. Tot Simona poate decide calificarea

Romania conduce Serbia cu 2-0 in play-off si e la o singura victorie de calificarea in grupa Mondiala II a Fed Cup. Simona Halep s-a impus in doua seturi in fata Bojanei Jovanovski, intr-un meci intins pe doua zile. Constanteanca va mai juca duminica si impotriva Anei Ivanovici, intr-o partida care poate fi decisiva.

Jucatoarea Simona Halep a primit Fed Cup Heart Award, premiu pentru dedicare si spirit de echipa

Romanca Simona Halep a primit, vineri, premiul Fed Cup Heart Award pentru zona Euro-africana a Grupei I. Premiul, in valoare de 1. 000 de dolari, i-a fost inmanat romancei de catre presedintele ITF, Francesco.

Fed Cup: Simona Halep a invins-o pe Bojana Jovanovski. Romania conduce Serbia cu 2-0

Simona Halep, locul 5 WTA, a invins-o pe Bojana Jovanovski, numarul 39 WTA, scor 6-2, 6-4, astfel ca Romania conduce Serbia cu scorul de 2-0 in intalnirea contand pentru play-off-ul celei de-a doua Grupe Mondiale a Fed Cup, scrie Mediafax.

UPDATE Fed Cup: Simona Halep, invinsa de Ana Ivanovici. Romania conduce Serbia cu 2-1

Jucatoarea Simona Halep, locul 5 WTA, a fost invinsa de Ana Ivanovici 12 WTA), scor 6-3, 7-6 7/2), astfel ca Romania conduce Serbia cu scorul de 2-1 in intalnirea contand pentru play-off-ul celei de-a doua Grupe Mondiale a Fed Cup, informeaza Mediafax.

UPDATE Fed Cup: Romania a acces in a doua Grupa Mondiala, dupa ce a invins Serbia cu scorul de 4-1

Echipa Romaniei a invins Serbia cu scorul de 4-1, dupa ce jucatoarele Jovana Jaksici si Nina Stojanovici au abandonat, duminica, in intalnirea cu perechea Irina-Camelia Begu/Monica Niculescu, in play-off-ul celei de-a doua Grupe Mondiale a Fed Cup, anunta Mediafax. Romania isi asigurase accederea in a doua Grupa Mondiala a Fed Cup inaintea acestui meci de dublu, in urma victoriei obtinuta de Sorana Cirstea, scor 6-3, 6-7 7), 6-3, in fata Bojanei Jovanovski.

Fed Cup: Romania - Serbia: Sorana Carstea vs Ana Ivanovic, primul meci

Sorana Carstea, numarul 27 WTA, va juca impotriva Anei Ivanovica, locul 12 mondial, sambata, in primul meci al intalnirii dintre Romania si Serbia, contand pentru play-off-ul celei de-a doua Grupe Mondiale a Fed Cup, programata in acest week-end, la Arenele BNR din Bucuresti.

Romania si-a asigurat accederea in a doua Grupa Mondiala a Fed Cup, dupa ce Cirstea a adus scorul la 3-1

Sorana Cirstea a invins-o, duminica, pe Bojana Janovski, scor 6-3, 6-7 7), 6-3, asigurand Romaniei un scor general de 3-1 in fata Serbiei si o accedere in a doua Grupa Mondiala a Fed Cup. in primul meci de.

Debut cu dreptul la Fed Cup

Sorana Carstea a invins-o cu 3-6, 6-1, 6-2 pe Ana Ivanovici in primul meci disputat de Romania contra Serbiei la Fed Cup. intalnirea dintre cele doua a durat o ora si 46 de minute. Pentru Sorana a fost prima victorie obtinuta in companiei Anei Ivanovici. in celelalte doua partide, s-a impus Ivanovici.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2406 seconds )