Libnet.ro
UNICEF

15:30

FedCup: Romania vs Cehia - Simona Halep va deschide balul contra Karolinei Pliskova

Hotnews Hotnews,
 FedCup: Romania vs Cehia - Simona Halep va deschide balul contra Karolinei Pliskova

Vineri a avut loc tragerea la sorti a partidelor din sferturile FedCup, competitie unde Romania se dueleaza cu Cehia, campioana mondiala en-titre, la Sala Polivalenta din Cluj. Simona Halep va deschide balul impotriva Karolinei Pliskova. Cele doua s-au mai intalnit de trei ori, iar de fiecare data a castigat jucatoare noastra. Intra in material pentru a vedea programul complet al disputelor. continuă pe Hotnews

FOTOGALERIE Simona Halep, antrenament intens inainte de duelul cu Kvitova si Pliskova - A exersat indelung serviciul

Asa cum era de asteptat, Simona Halep a avut cei mai mult spectatori la antrenamentele care au avut loc vineri la Sala Polivalenta din Cluj-Napoca in sferturile FedCup, Romania va intalni Cehia in acest weekend). Cei mai dornici sa o vada au fost si de aceasta data copiii, acestia obligand-o sa ramana minute bune dupa incheierea pregatirii pentru a semna autografe si pentru a face selfie-uri. Numarul trei mondial a exersat cel mai mult serviciul, iar de-a lungul antrenamentului a zambit la unele lovituri bune, dar s-a si certat, reprosandu-si in special faptul ca nu a ales solutiile optime in anumite momente.

Simona Halep - Karolina Pliskova, in prima partida din confruntarea Romania - Cehia de la Fed Cup

Simona Halep 3 WTA) va fi pe teren, contra Karolinei Pliskova 13 WTA), sambata, de la ora 13:00, in primul meci din confruntarea cu Cehia, din sferturile Grupei Mondiale din Fed Cup, eveniment care va avea loc in Sala Polivalenta din Cluj.

Simona Halep: Nu stiu cand ma voi mai opera. Vreau o medalie la Jocurile Olimpice

Simona Halep a vorbit, miercuri, despre amanarea operatiei de deviatie de sept si despre planurile pentru anul in curs. Am amanat operatia, nu stiu cand o voi mai face. Voi juca la Doha si Dubai, vreau o medalie la Jocurile Olimpice, a precizat numarul trei mondial, intr-o conferinta de presa sustinuta cu ocazia meciului de FedCup cu Cehia, de pe 6 si 7 februarie 2016.

Simona Halep amana inca o data operatia - Va incerca sa isi apere titlul de la Dubai

Dupa eliminarea din primul tur de la Australian Open, Simona Halep a anuntat ca se va opera si ca va rata astfel urmatorele competitii. La doar cateva zile a revenit asupra deciziei si a precizat ca va juca pentru Romania in FedCup, impotriva Cehiei. Dupa ce a fost consultata recent de doi medici, Simona a luat decizia de a juca si la Dubai, competitie pe care a castigat-o in 2015.

Romania - Cehia, declaratie de mare curaj din tabara noastra: Sper sa le terorizez pe cehoaice

Romania va intalni Cehia in sferturile de finala ale Fed Cup, prima partida fiind programata sambata, intre Simona Halep si Karolina Pliskova.

Simona Halep, inainte de batalia cu Cehia: E placut sa joci pentru tara, parca ai mai multa putere

Jucatoarea de tenis Simona Halep s-a declarat nerabdatoare sa infrunte jucatoarele Cehiei in meciul de FEd Cup programat la sfarsitul saptamanii la Sala Polivalenta din Cluj.

Simona Halep: Lets start

Aflata dupa Australian Open cu un picior in groapa, Simona Halep este acum in mare verva si a publicat pe retele sociale in mesaj in limba engleza legat de meciul cu Cehia din Fed Cup.

Simona Halep are probleme de sanatate: Nu stiu cand voi face operatia, este necesara

Prezenta la Cluj-Napoca, pentru meciul de FED Cup contra Cehiei, Simona Halep a dezvaluit ca interventia chirugicala pentru deviatie de sept nu era urgenta. Nu m-am simtit bine in ultima perioada, am avut.

Simona Halep explica de ce nu se mai opereaza acum si dezvaluie care este obiectivul ei pentru anul 2016

Simona Halep a fost destul de zgarcita in declaratii anul acesta, dar a fost nevoita sa apara in fata presei inaintea meciului de Fed Cup, contra Cehiei, de pe 6-7 februarie.

Simona Halep viseaza la finala Fed Cup

Romania joaca sambata si duminica in sferturile de Fed Cup, insa Simona Halep se gandeste deja la finala.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2171 seconds )