Libnet.ro
UNICEF

13:00

O femeie de 90 ani din Cluj a fost accidentata mortal pe trecerea de pietoni

B1 B1,
O femeie de 90 ani din Cluj a fost accidentata mortal pe trecerea de pietoni

O femeie in varsta de 90 de ani a fost accidentata mortal, marti, pe o trecere de pietoni din localitatea Capusu Mare, Cluj, de un barbat de 29 ani, relateaza Agerpres. Pe DN1-E60, pe raza comunei. continuă pe B1

O femeie in varsta de 90 ani din Cluj a fost accidentata mortal pe trecerea de pietoni

O femeie in varsta de 90 de ani a fost accidentata mortal, marti, pe o trecere de pietoni din localitatea Capusu Mare, Cluj, de un barbat de 29 ani, relateaza Agerpres. Pe DN1-E60, pe raza comunei.

Un sediu Electrica din Cluj a fost spart. Hotii au furat calculatoare si imprimante de 60.000 de lei

Sediul Electrica din cartierul clujean Manastur a fost spart in noaptea de 17 spre 18 iunie si s-au furat calculatoare, harduri, laptop-uri si imprimante in valoare de 60. 000 de lei.

Japonia vrea sa colecteze gheata veche de milioane de ani din Antarctica pentru studii climatice

Japonia intentioneaza sa colecteze mostre de gheata vechi de milioane de ani din Antarctica pentru a putea prezice schimbari climatice, cum ar fi incalzirea globala, au declarat luni oficialii guvernamentali.

China: O femeie a fost injunghiata mortal, iar alta a fost grav ranita, intr-un atac comis la un spital

Un barbat a injunghiat mortal o femeie si a ranit grav o alta marti dimineata intr-un spital din orasul Jiamusi, din provincia Heilongjiang, in nord-estul Chinei, relateaza agentia Xinhua. Potrivit.

Horea Uioreanu a fost trimis in judecata. Procurorii au instituit sechestru pe suma de 13.500 pentru confiscare si sechestru asigurator pe un imobil din Cluj

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie au dispus trimiterea in judecata a presedintelui Consiliului Judetean Cluj Horea Uioreanu, aflat in arest preventiv, pentru trei infractiuni de luare de mita din care 2 in forma continuata, fals in inscrisuri si complicitate la spalare de bani. Procurorii au ispus instituirea sechestrului si indisponibilizarea sumei de 13. 500 lei apartinand lui Uioreanu, in vederea confiscarii speciale. De asemenea, s-a dispus instituirea sechestrului asigurator asupra unui imobil situat in Cluj, in suprafata de 195 mp apartinand presedintelui CJ Cluj, pana la concurenta sumei de 421. 300 lei, in vederea confiscarii speciale.

Parcul Central, Opera Maghiara si Iulius Parc din Cluj-Napoca vor deveni noua casa a jazzistilor

Primul festival din Romania care aduce muzica buna in parcurile orasului, Jazz in the Park, organizat la Cluj-Napoca, se pregateste intens pentru editia a doua. Intre 4 si 6 iulie, mii de iubitori ai jazz-ului si nu numai sunt asteptati sa acapareze Parcul Central pentru concerte, targuri si activitati de toate felurile pentru copii si adulti deopotriva.

ştiri de la B1

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2227 seconds )