Libnet.ro
UNICEF

00:08

O femeie ameninta ca se arunca de la etajul 14 al unui bloc din Bucuresti

Antena3 Antena3,
O femeie ameninta ca se arunca de la etajul 14 al unui bloc din Bucuresti

O femeie ameninta ca se arunca de la etajul 14 al unui bloc din Capitala. Potrivit primelor informatii, se pare ca femeia sufera de o boala psihica si ca s-ar afla sub tratament. Politia discuta in. continuă pe Antena3

UPDATE VIDEO O femeie ameninta ca se arunca de la etajul 13 al unui bloc din Capitala. Aceasta coboara pe fatada cladirii

O femeie a iesit pe balustrada unui balcon de la etajul 13 al unui bloc dintr-un complex rezidential din zona Vacaresti, din Sectorul 4 al Capitalei si ameninta ca se arunca. Aceasta se afla acum la etajul 13, dupa ce a coborat singura un etaj, pe fatada cladirii. La fata locului s-au deplasat politisti, pompieri si primarul Piedone care incearca sa o convinga sa renunte la aceasta forma de protest.

O femeie ameninta ca se arunca de la etajul 15 al unui bloc din Capitala

O femeie a iesit pe balustrada unui balcon de la etajul 15 al unui bloc dintr-un complex rezidential din zona Vacaresti, din Sectorul 4 al Capitalei si ameninta ca se arunca. La fata locului s-au deplasat politisti, pompieri si primarul Piedone.

Bucuresti: O femeie ameninta ca se va arunca de la etajul 14 al unui bloc din Sectorul 4

O femeie dinBucuresti ameninta ca se va arunca de la etajul 14 al unui bloc din Sectorul 4, relateaza Gandul. Se pare ca femeia se afla sub tratament psihiatric, iar la un etaj superior, se afla mai.

O femeie ameninta ca se arunca de la etajul 15 al unui bloc din zona Vacaresti.

O femeie a iesit pe balustrada unui balcon de la etajul 15 al unui bloc din zona Vacaresti, in Sectorul 4 al Capitalei, si ameninta ca se arunca, transmite Mediafax. Femeia protesteaza de mai bine de o ora, amenintand ca se arunca, de la etajul 15 al imobilului din complexul rezidential din Sectorul 4 al Capitalei, a declarat purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta ISU) Bucuresti, Daniel Vasile. Echipe ale ISU sunt la fata locului, la fel si negociatorii, iar in .

O femeie ameninta ca se arunca de la etajul 13 al unui bloc din zona Vacaresti.

O femeie a iesit pe balustrada unui balcon de la etajul 13 al unui bloc din zona Vacaresti, in Sectorul 4 al Capitalei, si ameninta ca se arunca, transmite Mediafax. Femeia protesteaza de mai bine de doua ore, amenintand ca se arunca, in prezent, de la etajul 13 al imobilului din complexul rezidential din Sectorul 4 al Capitalei, a declarat purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta ISU) Bucuresti, Daniel Vasile. Femeia, pe nume Melania, a amenintat ca se va sinucide .

O femeie ameninta ca se arunca de la etajul 13 al unui bloc din Bucuresti

O femeie ameninta ca se arunca de la etajul 13 al unui complex rezidential din Sectorul 4 al Capitalei. Femeia protesteaza de mai bine de o ora. Echipe ale ISU sunt la fata locului. in zona a fost adusa si o.

Femeia care ameninta ca se arunca de la etajul 13 al unui bloc din Bucuresti a fost salvata

40 - Femeia care a amenintat ca se arunca de la etajul 13 al unui bloc din Bucuresti a fost salvata. Femeia a amenintat mai bine de 7 ore ca se arunca de la etajul 13 al unui bloc dintr-un complex.

Femeia care ameninta ca se arunca de la etajul 13 al unui bloc din Bucuresti a ajuns in exteriorul balconului lui Whats Up

Femeia care ameninta ca se arunca de la etajul 13 i-a socat pe locatarii blocului atunci cand a coborat de la un etaj la altul. Balconul in care a ajuns apartine artistului Whats Up. Cantertul a fost.

Salvatorii femeii care ameninta ca se arunca de la etajul 13 al unui bloc din Bucuresti, in studioul Antena 3

Negociatorii care au reusit sa o salveze pe femeia care ameninta ca se va arunca de la etajul 13 al unui imobil bucurestean au fost invitati in studioul emisiunii 100 de minute de la Antena 3. A fost destul.

Bucuresti: O femeie ameninta ca se va arunca de la etajul 14 al unui bloc

O femeie dinBucuresti ameninta ca se va arunca de la etajul 14 al unui bloc, relateaza Gandul. Stire in curs de actualizare.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2133 seconds )