Libnet.ro
UNICEF

01:05

O femeie a fost gasita decapitata la Londra

Adevărul Adevărul,
O femeie a fost gasita decapitata la Londra

Cadavrul unei femei decapitate a fost descoperit joi intr-o gradina din nordul Londrei, scrie presa britanica, informaza AFP. Scotland Yard a confirmat ca o femeie a fost descoperita moarta la Edmonton, refuzand insa sa confirme ca a fost decapitata sau sa ofere pecizari in legatura cu decesul acesteia. continuă pe Adevărul

O femeie a fost gasita decapitata la Londra: Un barbat a fost retinut

O femeie a fost gasita decapitata joi, intr-o gradina din Londra, informeaza dailymail. co. uk. Autoritatile au fost chemate la ora pranzului la o adresa din Edmonton, in nordul Londrei, acolo unde au gasit ca.

Descoperire socanta la Londra. O femeie a fost gasita DECAPITATA

Cadavrul unei femei decapitate a fost descoperit joi intr-o gradina din nordul Londrei, scrie presa britanica, potrivit AFP. Scotland Yard a confirmat ca o femeie a fost descoperita moarta la Edmonton, refuzand .

Proxenet din Botosani prins de politie dupa ce i-a spart masina unei femei

Un tanar de 21 de ani din orasul botosanean Flamanzi a ajuns sa fie spaima loclanicilor dupa ce a fost implicat in mai multe scandaluri. Potrivit politiei, acesta este banuit de savarsirea infractiunilor de proxenetism, distrugere, amenintare, instigare la marturie mincinoasa si conducerea unui vehicul fara permis.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2612 seconds )