Libnet.ro
UNICEF

13:00

O femeie a fost ucisa intr-un atac armat asupra sediului central al politiei din Istanbul

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
O femeie a fost ucisa intr-un atac armat asupra sediului central al politiei din Istanbul

Fortele de ordine turce au ucis azi o femeie care a atacat sediul central al politiei din Istanbul, la o zi dupa o luare de ostatici soldata cu moartea a doi militanti de extrema stanga si a unui magistrat, a anuntat guvernatorul din Istanbul, potrivit AFP. continuă pe Ziarul Bursa

Turcia: O persoana a fost ucisa intr-un atac ce a vizat cartierul general al politiei din Istanbul

O persoana a fost ucisa in cursul unui atac ce a vizat cartierul general al politiei din Istanbul, la o zi dupa o luare de ostatici sangeroasa care s-a soldat cu moartea a doi militanti de extrema-stanga si a unui magistrat, relateaza presa turca, citata de AFP.

O femeie a fost ucisa pe o trecere de pietoni din Galati. Un barbat inconstient a intrat in ea cu un autoturism de teren

Femeia mai traia la momentul la care un echipaj SMURD a ajuns la fata locului. Ranile au fost mult prea grave insa, iar femeia a murit in cursul noptii.

Nou atac armat la Istanbul. Atacatorul care a intrat in sediul Partidului AKP a fost RETINUT

Un nou atac armat a avut loc, miercuri, la Istanbul. Un barbat inarmat a intrat in sediul Partidului Justitie si Dezvoltare AKP) din Istanbul, relateaza cotidianul Hurriyet, citat de Mediafax.

O masina a incercat sa forteze intrarea in sediul NSA din Fort Meade, o persoana a fost ucisa

O persoana a fost ucisa si doua internate dupa ce o masina a incercat sa forteze poarta Agentiei Nationale de Securitate din Fort Meade, anunta Fox News.

Istanbul: Atac armat la sediul partidului de guvernamant

Doua persoane inarmate au patruns, astazi, intr-o cladire de birouri din Istanbul, apartinand partidului AKP, aflat la guvernare, cei doi fiind arestati, la scurt timp dupa aceea, de fortele de ordine, relateaza BBC.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2289 seconds )